People's Choice Ödülleri töreninde en renkli anlar

Sabah karşı ABD’nin Los Angeles kentindeki Microsoft Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen 43. People's Choice Ödülleri töreninden birbirinden renkli anlar yaşandı.

Haberler ntv.com.tr 19.01.2017 - 09:59 Son Güncelleme : 19.01.2017 - 10:41

  • 1

    PRATİK YER GÖSTERME BİÇİMİ

    Tören başlamadan önce ünlü davetlilerin yerlerini kolay bulabilmeleri için koltuklara, isimlerinin ve fotoğraflarının bulunduğu kartlar konuldu.

  • 2

    YARDIMCI SUNUCULAR

    Gecenin sunuculuğunu üstlenen 'Great Indoors' adlı sitcom'un yıldızı Joel McHale, gecenin açılışını sekiz bebekle birlikte yaptı. 

  • 3

    "HALA BENİ İZLİYORSAN BAKICIN KOVULDU DEMEKTİR!"

    “En İyi sanatçı” ve “En İyi Şarkı” ödüllerini kazanan Justin Timberlake, ödül almak üzere sahneye çıktığında eşi Jessica Biel’e aşkını dile getirdikten sonra oğlu Sila hakkında şöyle konuştu: Eğer arkadaşını izliyorsan bakıcın kovuldu. Seni seviyorum ve git uyu.”

  • 4

    BOŞANMADAN SONRA İLK KEZ

    Johnny Depp, “En Beğenilen Film İkonu” seçildi. Depp, Amber Heard’la olaylı boşanmasından sonra ilk kez bir ödül töreninde boy gösterdi. Sahnedeki konuşmasında, “Bu akşam buraya gelmemin bir tek ama bir tek nedeni var, o da sizsiniz, halk. İyi ve kötü zamanlarımda benimle oldunuz ve bana güvendiniz” dedi.

  • 5

    20'NCİ ÖDÜL

    Ünlü komedyen Ellen DeGeneres, 20’nci ödülünü de alarak People’s Choice tarihinin en fazla ödül kazanan kişisi oldu. DeGeneres, esprili bir şekilde ödül töreninin adının değiştirilerek “Ellen DeGenerating” olmasını önerdi.    

  • 6

    "KAPATIN ÇENENİZİ"

    Justin Timberlake, sahneye Ellen DeGeneres’i anons etmek için çıktığında seyircilerin çığlığı durmak bilmeyince ünlü şarkıcı, mikrofona eğilip fısıldayarak “Kapatın çenenizi” dedi. Bu esprili çağrı, seyircileri susturmak için işe yaradı.

  • 7

    EĞLENCELİ DAKİKALAR

    Gecenin en eğlenceli dakikaları, Fifth Harmony grubunun sahnede hit şarkıları 'Work From Home'u seslendirdiği anlar oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız