Prens Philip için 100. doğum günü hazırlıkları

2021, Prens Philip için çok önemli bir kilometre taşı olacak. Yeni yılda 100. yaşını kutlayacak olan Prens Philip, beklenenin aksine oldukça sakin bir kutlama istiyor.

Haberler 07.01.2021 - 08:04

  • 1
    Kraliyet haberlerine göre, Haziran’daki doğum gününün abartılmasını istemeyen 99 yaşındaki Edinburgh Dükü, kutlamalar konusunda isteksiz olarak biliniyor. Buckingham Sarayı'ndaki bir yardımcı The Telegraph’e yaptığı açıklamada, “Bir insan bir şeyi istemiyorsa bunu zorla yaptıramazsınız. Bu konuda bilindik biri varsa o da Edinburgh Dükü. Prens Philip emekli, geri çekilmiş durumda ve yeni yaşının büyük bir kutlama olmasını istemiyor. Onu suçlayamayız” dedi.
  • 2
    Elle'den Ayra Barutoğlu'nun haberine göre; 10 Haziran’da dünyada bir asırı tamamlayacak olan Prens Philip için kutlamaların yeni yılın ilk günlerinde başlaması bekleniyor. Ancak Edinburgh Dükü Prens Philip’in isteklerine göre, bu kutlamalar çok daha kısa sürecek.

  • 3
    Tüm bunlara rağmen Prens Philip’in kaçamayacağı bir gelenek var, o da 100 yaşını dolduran diğer tüm İngiliz vatandaşları gibi alacağı Majesteleri'nin tebrik telgrafı
  • 4
    Corona virüs önlemlerine ve yasaklarına göre Prens Philip’in 100. yaşı için özel bir kutlama planlayan Kraliyet Ailesi'nin düzenleyecekleri etkinliğe Meghan Markle ve Prens Harry’nin de katılması bekleniyor. 29 Mayıs 2021’de Hague’de Invictus Oyunları etkinliğine katılacak olan Prens Harry’nin hemen ardından Londra’ya seyahat etmesi öngörülüyor.
  • 5
    2021’de ailede ilk 100 yaşını dolduran kraliyet eşi olacak olan Prens Philip’in doğum günü kutlamaları arasında bir başka plan ise Royal Collection Hazinesi tarafından Buckingham Sarayı'nda düzenlenecek olan bir fotoğraf sergisi. Buckingham Sarayı'nın yaz dönemi açılışı için planlanan sergi, henüz kesin bir şekilde doğrulanmadı.
  • 6
    Bu yılın başında 94. yaşını kutlayan Kraliçe II. Elizabeth, Londra’daki geleneksel Trooping of Colour geçidi yerine Windsor Sarayında sosyal mesafeli bir tören tercih etmişti. Kutlamada az sayıda Galli Muhafızlar ve askeri bando takımı yer alsa da, törende sosyal mesafe kuralları etkili olmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız