Rihanna'dan Şeyma Subaşı'na 2018 Grammy Ödül Töreni'nin öne çıkan stilleri

Lady Gaga'nın Game of Thrones’un meşhur Khaleesi’sinden ilham aldığı örgüsü, Rihanna'nın 275 bin kristal parçasından tasarlanan sahne kıyafeti, Beyonce'nin resmi duruşu ve siyah tercihi, Şeyma Subaşı'nın ışıltı dozu yüksek elbisesi... İşte 60. Grammy Ödülleri gecesinde öne çıkan stil tercihleri...

Haberler 29.01.2018 - 12:49 Son Güncelleme : 29.01.2018 - 17:27

  • 1
    Ödül törenlerinde genellikle aykırı kostümleriyle boy gösteren Lady Gaga, stil kuralını 60. Grammy Ödülleri için değiştirdi. 31 yaşındaki şarkıcı uzun kuyruklu bir etek ve tüm bedenini kuşatan taytlı bir tulumdan oluşan iki parçalı Giorgio Armani'nin Armani Prive tasarımı elbisesiyle kırmızı halıya damga vurdu. Gaga, Armani tasarımı elbisesini yakasına kondurduğu beyaz gülle
    Time's Up hareketini destekleyen isimler arasındaki yerini aldı.
  • 2
    Gaga'nın gecenin dikkat çeken stilleri listesine neden olan bir diğer tercihi ise son dönemde yükselişteki saç trendi örgüyü kırmızı halıya taşıması oldu. Game of Thrones’un meşhur Khaleesi’sinden ilham alan örgüsüyle, Lady Gaga kırmızı halıda dikkat çekti. Ünlü saç stilisti Frederic Aspiras’a ait tasarımıyla, Gaga’nın beline kadar uzanan platin saçları, siyah deri bir ip yardımıyla gösterişli bir korseye dönüştürüldü.
  • 3
    Beyonce, Jay-Z ve kızları Blue Ivy 60. Grammy Ödülleri'nin en resmi davetlileri olarak dikkat çektiler... Ne sahneye çıkıp ödül verdiler, ne de performans sergilediler ne de kırmızı halıda objektiflerin karşısına geçtiler.
  • 4
    Özellikle kırmızı halıda Jay-Z ile iddialı pozlar veren Beyonce, sıradışı tavır sergilediği gecede; kadife elbisesi, gözlükleri ve şapkası için Nicolas Jebron, ayakkabıları Jimmy Choo ve takıları için Lorraine Schwartz'ı tercih etti.
  • 5
    Ödül töreninde sahneye çıkan Rihanna, performansıyla Grammy tarihine geçti. 275 bin kristal parçasından tasarlanan, derin yırtmaçlı ve derin dekolteli fuşya pembesi Adam Selman elbisesiyle geceye damga vuran Rihanna, DJ Khaled ile 'Wild Thoughts' şarkısını söyledi.
  • 6
    Sahne perfonmansıyla arkasındaki dans ekibini bile gölgede bırakan Rihanna, unutulmazlar arasına ismini yazdırdı.
  • 7
    Şeyma Subaşı, eşi Acun Ilıcalı ile CBS'in özel davetlisi olarak 60. Grammy Ödülleri'ne katıldı. Çift, töreni 5. sıradan izledi. Grammy kırmızı halısında yürüme fırsatını da kaçırmayan Subaşı, tercihini ışıltı dozu yüksek bir Elisabetta Franchi tasarımından yana kullandı.
  • 8
    Şeyma Subaşı ödül töreninden kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız