Selin Şekerci hayalini açıkladı

Bu akşam Fox TV ekranlarında başayalacak olan ‘Çoban Yıldızı’ dizisinin oyuncuları Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar Elele dergisine konuk oldu. Zühre karakterine hayat verecek olan Şekerci, hayatında yapmak istediği hayalinini açıklad.

Haberler 02.03.2017 - 11:45 Son Güncelleme : 02.03.2017 - 11:50

  • 1
    "ELİNİ SALLASAN OYUNCUYA ÇARPIYOR"

    Şekerci, “Kendinizi güncel tutmak adına neler yapıyorsunuz?” sorusuna, “Hiçbir şey yapmıyorum. Son zamanlarda çok fazla yapımcı, dizi ve oyuncu var. Dolayısıyla da hep tetikte olmak gerekli. Çünkü alternatifler çoğaldı. Eskiden yetenekle ve görselle ön plana çıktığımız noktada iş alabilirdik. Ama şu an elini sallasan oyuncuya çarpıyor. Bizim jenerasyonumuz tam arada kaldı” yanıtını verdi.
  • 2
    HAYALİNİ AÇIKLADI

    En büyük hayalinin kendi reçelini yaptığı, sebzelerini topladığı bir evde oturmak olduğunu söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, “İstanbul dışında yaşayacağım. Burayı sevmiyorum. Sanırım o da beni sevmiyor” şeklinde konuştu.
  • 3
    "EMPATİ DUYGUSUNU ALMAYA ÇALIŞIYOR"

    Dizide Seyit karakterini canlandıran Özyıldız ise şöyle konuştu: “Her oynadığın karakterle empati kuruyorsun ve bu süreci seyircinin gözleri önünde gerçekleştiriyorsun. Dünyanın neresine bakarsanız bakın sistem bizdeki empati duygusunu almaya çalışıyor. Biz bu duyguya ne kadar bağlı kalır, geliştirirsek, o kadar daha güzel insan oluyoruz” şeklinde konuştu.
  • 4
    İzmir doğumlu olan Selin Şekerci'nin daha önce yer aldığı projeler şöyle:

    Kavak Yelleri
    Melekler Korusun
    Leyla ile Mecnun
    İzmir Çetesi
    Ay Büyürken Uyuyamam
    Benim İçin Üzülme
    Kaçak Gelinler
    Acı Aşk
    Rengarenk
  • 5

    29 yaşındaki Özyıldız'ın rol aldığı diğer diziler ise şöyle:

    Derin Sular
    Fatmagül'ün suçu ne
    Uçurum
    Çalıkuşu
    Benim Hala Umudum Var
    Şeref Meselesi
    Tatlı Küçük Yalancılar
    Kış Güneşi

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız