Serenay Sarıkaya: Bu süreç önceliklerimizi sorgulattı 

Son olarak Alice Müzikali ile seyirci karşısına çıkan Serenay Sarıkaya, corona virüs salgınından sonra dünyadaki değişiklikler hakkında konuştu. Sarıkaya, "Doğanın kendini bu kadar hızlı yenilemesi ve onarması inanılmaz. Bu süreç önceliklerimizi sorgulattı" ifadelerini kullandı. 

Haberler 27.04.2020 - 15:29

  • 1
    Son dönemde Cem Yılmaz ile yaşadığı birliktelikle de gündemde olan Serenay Sarıkaya, YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim’in sunduğu programa katıldı.
  • 2
    Karantina altında geçen günlerinde sosyal medyadan ilk canlı yayınını yapan Sarıkaya, doğanın bu süreçte kendini yenilediğini ve en çok buna sevindiğini söyledi.


  • 3
    Ünlü oyuncu, “Doğanın kendini bu kadar hızlı yenilemesi ve onarması inanılmaz ama bence dünyaya en çok yakışan şey, insan. Sokaklar bomboşken çok hüzünlü" ifadelerini kullandı.


  • 4
    Sarıkaya "Dünyamıza iyi baksak ve sahip çıksak ne güzel olur. Bu sürecin hepimize çok şey hatırlattığına inanıyorum, önceliklerimizi sorgulattı. Benim bu süreçten çıkardığım çok fazla şey var. Umarım ders çıkarmış olarak geri döneriz" diye konuştu.


  • 5
    Temiz hava nedeniyle İstanbul’dan Uludağ’ın göründüğü haberlerinin hatırlatılması üzerine Sarıkaya, bu dönemde doğanın kendisini yenilediğini ve insanların artık eski hatalarını yapmaması gerektiğini dile getirdi.



  • 6
    "Bu sürecin hepimize çok şey hatırlattığına inanıyorum" diyen Sarıkaya, "Gerek kendimiz gerek doğayla ilgili, umarım sokakları kirletmeden geri dönmüş oluruz" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız