'Sergio Ramos ile Pilar Rubio'nun düğününde koşullar ölümcüldü'

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos ile Pilar Rubio yine düğünleriyle gündemdeler ancak bu sefer konu davetliler ya da şıklık yarışı değil. Düğünde görevli olan bir kişi o gün yaşananların detaylarını anlattı.... Çalışma koşulları ölümcül olduğunu iddia eden görevli "O günü bana köpekmişim gibi davranıldı" dedi.

Haberler 21.06.2019 - 11:05

  • 1
    2012 yılından bu yana birlikte olan Sergio Ramos ile Pilar Rubio'nun Sevilla'da gerçekleştirilen ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran düğünüyle ilgili çok konuşulacak detaylar ortaya çıktı.
  • 2
    Nikah törenine katılan yaklaşık 500 kadar davetlinin götürüldüğü Ramos'un çiftlik evi La Alegria SR4'ün bir çalışanı, İspanya'da yayın yapan Telecinco adlı bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada "Çalışma koşulları ölümcüldü. Saat başına yalnızca 10 euro kazandık. Bana sanki bir köpekmişim gibi davranıldı" ifadelerini kullanarak patronuna olan öfkesini kustu.


  • 3
    Organizasyonun çok kötü olduğunu ve bazı işlerin zamanında yerine getirilemediğini söyleyen kadın görevli, "Kadın ve erkek çalışanlar üstünü aynı çadırda değiştirdi. Hepimiz çıplaktık. Bu, büyük bir rezalet. Çalışanların konuşması ve gülmesi yasaktı. Bize verdikleri yemekler ise davetlilere ayrılanlardan artanlardı. Hayatımda ilk kez böyle şartlar altında çalıştım" şeklinde konuştu.


  • 4
    Kendilerine düğünden evvel alelacele bir gizlilik sözleşmesi imzalatıldığını da aktaran söz konusu çalışan şöyle konuştu:

  • 5
    "Düğün ve davetliler hakkında konuşmamız yasaktı. Bunu çiğnememiz hâlinde ise hakkımızda 100 bin euroluk tazminat davası açma hakları vardı...

  • 6
    Davetliler ya da evlenenler bunlardan haberdar olsaydı kesinlikle böyle bir şeye izin vermezlerdi."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız