Sezen Aksu ile Aşkın Nur Yengi'nin takcisi kriteri

90'lı yılların unutulmaz şarkıcılarından Aşkın Nur Yengi, 'Aşktan Olsa Gerek' albümü ve özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberler 09.12.2016 - 11:44

  • 1
    90'lı yıllarda çıkardığı 'Nazlanma' şarkısında cam şişe ile ses çıkarıp şarkıya eşlik Nur Yengi, o dönem 'Şişeci kız' olarak anılan anılıyordu. Nur Yengi bu konu hakkında şu ifadeleri kullandı: "Bir gazoz reklamı gelmedi. Akıllı olun bu şişeden bu sesi ben çıkarırım. Şampuan reklamı da gelmedi. O dönem yine herkes kuaförlerde Aşkın Nur Yengi saçları yaptırırdı kıvır kıvır"
  • 2
    "Bodrum Masalı" dizisinde karşımıza çıkan Nur Yengi, "Ben bile heyecanlandım devam edeceğim diye, ama bir daha aramadılar. Ana karakterlerden birinin annesini canlandırdım. Ee noldu bu kadına? Küstüm diziye izlemiyorum. Şaka bir yana zaman zaman izliyorum, ama kızımla yatma saatimiz 22:30" dedi.
  • 3
    Nur Yengi, "Seni Madonna'ya benzetiyorlarmış" sözleri üzerine, yıllar önce Sezen Aksu'nun kendisini Madonna'ya benzetiğini söyledi.
  • 4
    46 yaşındaki şarkıcı sözlerine şöyle devam etti: "Eski şarkıların hikayeleri de dönemleri gibi ilginç oluyor. Şarkıları eskiden taksi duraklarına dinletirdik.
  • 5
    Sezen Abla ile Levent'te Menekşe sokağının taksicilerini şarkılarımızı çıkmadan dinletirdik. 'Bundan bi şey olur/olmaz' dediklerinde dikkate alırdık"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız