Gözde Kansu:  "Sıla valizimi elimden aldı, 'Bu evinin anahtarı' dedi"

İçerde dizisinde Yeşim Duman karakterine hayat veren Gözde Kansu, diziyi ve bilinmeyenlerini anlattı.

Haberler 19.03.2017 - 16:01

  • 1

    "LİMON YEMİŞ GİBİ OLUYORUM"

    Gözde Kansu İçerde dizisi hakkında şöyle konuştu: Senaryoyu okuduğumda resmen fiziksel bir reaksiyon veriyorum. Dişlerim kamaşıyor, limon yemiş gibi oluyorum. Tatlanıyorum.

  • 2

    "HEYECANLA BAŞLADIM"

    Yapımcı ve yönetmen görüşmeye çağırdığında, '"Bu rol için başkasını düşünmedik, bir alternatifin yok. Ne diyorsun?" dediler. Her şeyden önce Çetin Tekindor’la karı-kocayı oynayacağım. Bir de benim ustalarla çalışma merakım vardır. Heyecan duyarak başladığın zaman zaten maya tutuyor. Her hafta daha da İçerde’yiz.

  • 3
    "TAK TAK TAKA TAK YAPIYORUM" 

    İçerde dizisi bana, “Daha içerde ne var?” demeyi öğretti. “Gözde içerde kim var?” tak tak taka tak yapıyorum. Gözümüzü kapatana kadar mutlaka bir şeyler çıkar.
  • 4

    "ÇETİN TEKİNDOR GÖRDÜĞÜM EN NAZİK İNSAN"

    Çetin Tekindor, benim hayatımda gördüğüm gerçekten en nazik, en beyefendi insan. Hem sohbeti hem de çalışma bakımından bana bambaşka bir dünya açtı. Resmen bu yılki okulum oldu. Mizah anlayışı üst düzeyde. Bizi en çok güldüren isimlerden biri.

  • 5

    "TİYATRO SINAVLARINA GİRDİM"

    Habertürk'e konuşan 36 yaşındaki oyuncu, oyunculuğa başlama sürecini ise şu sözlerle anlattı: İzmir’de gazeteciliğe devam ederken İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oyun izleyip yazmak için İstanbul’a gittim. Sonra tiyatro sınavlarına girmeye karar verdim. Girdim ve kazandım.

  • 6

    "SILA VALİZİMİ ELİMDEN ALDI, 'BU EVİNİN ANAHTARI' DEDİ"

    İzmir’de tiyatro yoktu. Biz Sıla ile hazırlık, ortaokul ve liseyi birlikte okuduk. Sonra o Bilgi Üniversitesi’ni kazandı ve İstanbul’a gitti. Doğum günümde aradı, “Hadi hocam, ne yapıyorsun sen hâlâ İzmir’de?” dedi. İstanbul’a geldiğimde otobüsten indim, Sıla valizimi elimden aldı, “Bu evinin anahtarı” dedi. Sonra Ahmet Gülhan’ın ‘Medya Medya Nereye? oyununda oynamaya başladım.

  • 7

    "SILA'YA ŞARKI YAZDIM"

    Sıla’nın ilk albümünde ‘Özledim Onu’ parçasını yazdım. ‘Konuşmadığımız Şeyler Var’ albümünde de ‘Zamanında’yı birlikte yazmıştık. İzmir’de dedemi kaybettiğim günlerdi, içim döküldü ve yazdım

  • 8

    "ŞARKIYA MÜHRÜNÜ KOYDU"

    Sıla ile telefonda konuşurken, “Okusana bana yazdıklarını” dedi, okudum. Aradan bir süre geçti, bir araya geldik. Sıla ve Efe Bahadır şarkıyı çaldılar ve söylediler. Ben ağla ağla... Sıla şarkıya mührünü koymuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız