Sıla'nın avukatından yeni açıklama: İçeriğiyle oynanmış görüntüler

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olan Sıla'nın ortaya çıkan yeni görüntüleri sonrası ünlü sanatçınına avukatı açıklama yaptı. Avukat Rezan Epözdemir tarafından yapılan açıklamada, "İçeriğiyle oynanmış görüntüler üzerinden görülmekte olan soruşturma dosyasını ve komuoyunu yönlendirmeye çalışması hukuken ve fiilen kabul edilemez niteliktedir" denildi. Diğer yandan Uzlaştırma Bürosu'na da gönderilen dava Sıla tarafından reddedildi.

Haberler 02.12.2018 - 12:31

  • 1
    Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasında devam eden şiddet davası ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıkmış, bir televizyon kanalında yayınlanan görüntülerde Sıla'nan rapor almadan önce eğlendiği ve darp izleri olmadığı öne sürülmüştü.
  • 2
    Sıla'nın şiddet gördüğünü iddia ettiği zamandan 18 saat sonra çekildiği öne sürülen ve basında yer alan görüntülere ilişkin ünlü sanatçının avukatı Rezan Epözdemir tarafından kamuoyu açıklaması yapıldı.
  • 3
    Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Öncelikle bir hukukçunun henüz soruşturma dosyasına girmemiş olan, gerçekliği, içeriği belirli olmayan ve içeriğiyle oynanmış görüntüler üzerinden görülmekte olan soruşturma dosyasını ve komuoyunu yönlendirmeye çalışması hukuken ve fiilen kabul edilemez niteliktedir."
  • 4
    "Bu açıklama Türkiye'nin en önemli sorunlarından ve toplumun kanayan yaralarından olan 'kadına şiddet' sorununu magazinleştirme ve şiddeti meşrulaştırma çabasının en temel belirtilerindendir"
  • 5
    Öte yandan İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Sıla'nın şikayeti üzerine açılan soruşturma dosyası, Uzlaştırma Bürosu'na gönderilerek, tarafların uzlaşıp uzlaşmadıklarını sorulmuştu.
  • 6
    Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Geçen günlerde Sıla Gençoğlu'na götürülen uzlaşma teklifi reddedildi. Uzlaşma formunda, Ahmet Kural tarafının uzlaşmayı kabul edip etmemesinin sonucu değiştiremeyeceği belirtildi. Formda, 'Uzlaşma teklif aşamasında kalmıştır' ifadesi kullanıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız