Sofia Vergara tiroit kanseriyle mücadelesini anlattı

Henüz 28 yaşındayken tiroit kanseri teşhisi konulduğunu söyleyen Sofia Vergara, erken teşhisten dolayı şanslı olduğunu ifade etti. Kansere yakalandığını duyar duymaz panik yapmamaya çalıştığını söyleyen Vergara, kanserle nasıl mücadele ettiğini anlattı. 

Haberler ntv.com.tr 23.08.2021 - 11:52

  • 1

    Ünlü oyuncu Sofia Vergara, tiroit kanseriyle mücadelesini anlattı. Modern Family dizisinin yıldızı, önceki gün sunuculuğunu üstlendiği 2021 Stand Up to Cancer etkinliğinde, kendisine henüz 28 yaşındayken konulan tiroit kanseri teşhisinden söz etti.

    49 yaşındaki Amerikalı oyuncu, kanser hastası olmasının rutin kontrol sırasında ortaya çıktığını söyledi. Vergara, “Rutin muayenede doktorum boynumda bir yumru fark etti. Pek çok test yaptılar ve sonunda bana tiroit kanseri olduğumu söylediler” dedi.

  • 2

    "KANSERLE İLGİLİ HER ŞEYİ ARAŞTIRDIM"

    “Gençken kanser sözcüğünü duyduğunuzda aklınız pek çok yere gidiyor” diyen Vergara, “Panik yapmamaya çalıştım ve eğitim almaya karar verdim” şeklinde konuştu.

    “Her kitabı okudum, kanserle ilgili her şeyi araştırdım” diyen ünlü oyuncu, “Erken teşhis ve doktorlarım ile ailemin desteğini almak en önemlisiydi” dedi.

  • 3
    Vergara, daha önce kanserle mücadelesini anlatırken, tiroidinin alınması gerektiğini ve böylece tamamen iyileşebileceğini açıklamıştı. Oyuncu, hipotiroidiyi (tiroit bezinin az çalışmasına bağlı olarak tiroid hormonlarının az salgılanması) önlemek için hala ilaç kullanıyor.
  • 4
    Vergara konuşmasında, "Bu süre zarfında sadece tiroit kanseriyle ilgili değil, aynı zamanda kriz zamanlarında birlikte daha iyi olduğumuzu da öğrendim” ifadesini kullandı.
  • 5
    Ünlü oyuncu, geçen yıl hayranlarına mamografi çektirmenin önemini anlatmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız