Suits, Meghan Markle'ın yerini Katherine Heigl ile dolduracak

Prensi Harry (33) ile 19 Mayıs'ta evlenmeye hazırlanan ve bu uğurda 7 yıldır rol aldığı Suits'ten ayrılmaya karar veren Meghan Markle'ın (36) yerine diziye dahil olacak isim belli oldu. Suits dizisinde Meghan Markle'dan kalan boşluğu Katherine Heigl dolduracak.

Haberler 03.02.2018 - 08:43 Son Güncelleme : 03.02.2018 - 08:46

  • 1
    Prensi Harry ile nişanlandıktan sonra "Kariyerimin dışına çıkıp enerjimi vermem gereken diğer şeylere odaklanmak çok heyecan verici. Bunu bir değişim ve hayatımdaki yeni bir sayfa olarak görüyorum. 7 yıldır aynı dizide rol alıyorum ve bu bölümü tamamladığımı hissediyorum" sözleriyle Suits dizisine veda eden Meghan Markle'ın yerine yeni isim bulundu.
  • 2
    Patrick J. Adams ile birlikte Suits'ten ayrılacak olan  Markle’ın yerine Grey’s Anatomy'de büyük bir hayran kitlesine ulaşan, romantik komedi filmlerinin başarılı oyuncusu Katherine Heigl diziye dahil oldu.
  • 3
    Son olarak CBS’in tek sezon süren Doubt isimli hukuk dramasında rol alan Heigl, çekimleri Nisan ayında başlayacak dizide Samantha Wheeler karakterini canlandıracak.
  • 4
    Şirkete yeni katılan Samantha, zaman zaman Harvey’le karşı karşıya gelecek. Katherine Heigl, statükoya karşı olan; şirket için en büyük faydayı sağlayan ya da en güçlü düşman haline gelen bir karaktere hayat verecek.
  • 5

    Suits’i ilk bölümlerinden beri izlediğini söyleyen Katherine Heigl, Pearson Specter Litt ailesinin en yeni üyesi olduğu için çok şanslı olduğunu ifade etti. Emmy ödüllü aktris beyazperdede 27 Dresses, Knocked Up ve The Ugly Truth gibi yapımlarda boy gösterirken ekranda Grey’s Anatomy ve Unforgettable dizilerinde yer aldı.

  • 6
    Suits'in yedinci sezonunun kalan yarısı 28 Mart’ta prömiyer yapacak.
  • 7

    İngiliz tahtının 5'inci sıradaki varisi Prens Harry ile evlilik hazırlığında olan Meghan Markle ise bugünlerde 19 Mayıs'taki düğünlerinin davetli listesiyle meşgul... 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız