Şükran Ovalı: Bir aile kurmak istiyoruz

Bir süredir Caner Erkin’le birlikte olan Şükran Ovalı, aşk hayatı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Haberler 17.09.2016 - 10:48 Son Güncelleme : 17.09.2016 - 10:51

  • 1

    İÇİNİ DÖKTÜ

    Futbolcu Caner Erkin’le birlikte olan oyuncu Şükran Ovalı, aşk hayatı hakkında konuştu.

  • 2

    "ÇOK MUTLUYUZ"

    Caner Erkin’le olan ilişkisi ilk günden beri magazin gündeminde olan Ovalı, “İlişkimle ilgili madem çok soru soruluyor, şöyle söyleyeyim; Caner çok başarılı bir futbolcu ve çok iyi bir insan ve biz çok mutluyuz. Umarım ki bir ömür böyle devam eder” dedi.

  • 3

    "AİLE KURMAK İSTİYORUZ"

    Ovalı, Habertürk’e verdiği röportajda, “Her şey söylediğimiz, yazdığımız, konuştuğumuz gibi, ilişkimiz yoktu, şimdi var, çok mutluyuz. İlerisine götürmek istiyoruz, bir aile kurmak istiyoruz, umarım da böyle devam eder” şeklinde konuştu.

  • 4

    "BABADAN BEŞİKTAŞLIYIM"

    “Ben babadan Beşiktaşlıyım” diyen 31 yaşındaki oyuncu, “Takımımı çok seviyorum, çocukluğumdan beri bu böyleydi. ‘Hak eden kazansın’ diyenlerdenim. Elimden geldiğince Beşiktaş maçlarına gidip izledim” dedi.

  • 5

    "BEŞİKTAŞLI CENTİLMEN OLUR"

    Ovalı, Beşiktaşlılığıyla ilgili şunları söyledi:

    “Futbol bilgimle dünya ligi hakkında konuşamam ama Beşiktaş sevgisiyle şunu diyebilirim ki, Beşiktaşlı olmak centilmen olmaktır. Başka renklere zor zamanlarında destek vermektir.”

  • 6

    "ÇARŞI EN KARİZMATİK TARAFTAR"

    Ovalı, “Çarşı’yı duruşu ve tavrıyla çok seviyorum. Bütün takımların vicdanlı ve bilinçli taraftarlarını seviyorum ama Çarşı tartışmasız Türkiye’nin en karizmatik taraftarı” dedi.

  • 7

    BALKONA ATKI ASTI

    Geçtiğimiz sezon sonu Fenerbahçe'den İtalya'nın Inter takımına transfer olan ancak daha sonra teknik direktör değişikliği nedeniyle kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki Caner Erkin, tekrar Türkiye'ye dönerek Beşiktaş'a imza attı. Ovalı, transferi evinin balkonuna atkı asarak kutladı.

  • 8

    NİKAH SİNYALİ

    Ovalı için “Aşık olduğum kadınlayım” yorumunu yapan milli futbolcunun sevgilisini ailesiyle tanıştırdığı ve çiftin yakın zamanda nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız