Sultan'dan barış sürecine destek

Türkan Şoray'a, ''Türkiye'nin barış sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz '' sorusu yöneltildi.

Haberler 20.01.2013 - 21:43

  • 1

    Sultan'dan barış sürecine destek

    Sanatçı Türkan Şoray, Denizli'de ''Sinemam ve Ben'' adlı kitabını imzaladı.
  • 2

    Sultan'dan barış sürecine destek

    Şoray, bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününde, bir gazetecinin ''Türkiye'nin barış sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz '' sorusu üzerine şunları söyledi:
  • 3

    Sultan'dan barış sürecine destek

    ''Sağduyu, sabır, hoşgörü ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Hepimizin duygularının tahammülü kalmadı artık. Barış istiyoruz. Ülkemizde herkes kardeşçe yaşasın, birbirini sevgiyle kucaklasın istiyoruz. Ben bunun olacağına inanıyorum. Ülkemizde bundan sonra kardeş kardeş, çok mutlu bir Türkiye olacağımıza inanıyorum. Ülkemiz insanları mutlu yaşamaya layık insanlardır'' diye konuştu.
  • 4

    Sultan'dan barış sürecine destek

    Şoray, ''Sizin yeriniz doldurulabilecek mi '' sorusuna karşılık da şunları kaydetti:

    ''Sultan tanımlamasını ben üstüme almak istemiyorum, vefakar Türk sineması seyircisinin sevgi göstermesinin bir karşılığı diye düşünüyorum. Yıllar önce ülkemizde sadece sinema vardı, televizyon yoktu. Onun için bizler o yıllarda film çevirdiğimiz için şanslıydık.

    O dönemde seyirci tarafından sevildik. Son dönemde sinemalar yerini dizilere bıraktı. Şimdi dizilerin birisi bitip diğeri başlıyor. Biten dizinin etkisini yeni başlayan dizi unutturuyor. Sinema gibi kalıcı olmuyor. Ben bugün bu dizilerde oynayan, maalesef sinemalarda oynama şansını çok elde edemeyen yeni jönlerle, kadın oyuncuların hepsini çok beğeniyorum.''
  • 5

    Sultan'dan barış sürecine destek

    İmza gününe Şoray'ın hayranları büyük ilgi gösterdi.

    Kitap imzalatmak isteyen sanatçının hayranları, alışveriş merkezinde uzun kuyruklar oluşturdu. Kitabını imzalayan Şoray, hayranlarıyla sohbet edip, fotoğraf çektirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız