Süper modellerin çocukluk halleri

Dünyanın en ünlü modelleri bir zamanlar nasıldı? İşte Cindy Crowford’dan Kate Moss’a, Irina Shayk’tan Gigi Hadid’e ünlü modellerin çocukluk fotoğrafları...

Haberler 26.09.2016 - 11:21

  • 1

    IRINA SHAYK

    Tatar asıllı Rus model, 2007 yılından günümüze kadar yaptığı çeşitli modellik çalışmalarıyla tanınıyor. Birçok dünyaca ünlü derginin uluslararası edisyonlarının kapak kızı olan 30 yaşındaki model, 2010-2015 yılları arasında ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettirdi.

  • 2

    CINDY CRAWFORD

    1980'li ve 1990'lı yıllara damgasını vuran ABD'li model, 2002 yılında People dergisi tarafından en güzel 50 insan arasında gösterildi. 50 yaşındaki model, 2006 yılında Maxim dergisinin listesinde 26'ncı sırada yer aldı.
  • 3

    GIGI HADID

    Henüz iki yaşındayken ünlü Guess şirketinin "Baby Guess" reklamına çıkan Hadid, 2011 yılında IMG Models ajansı ile çalışmaya başladı. 2012 yılında yeniden Guess markasının yüzü seçilen 21 yaşındaki ABD’li model, 2014 yılında New York Moda Haftası’nda ilk kez podyuma çıktı. 2015 Pirelli takvimi için poz veren Hadid, Kasım 2015'te ilk kez Victoria’s Secret podyumunda yürüdü.

  • 4

    GISELE BUNDCHEN

    36 yaşındaki Brezilyalı model, 1999 yılında Vogue taraından “Yılın Modeli” seçildi. Dünyada aralarında ABD, Rusya, Brezilya, İtalya, Fransa, Meksika, Güney Kore ve Türkiye'nin bulunduğu 20'den fazla ülkede, markaların reklamlarında yer aldı. Forbes'e göre eğlence dünyasının en zengin 16’ncı kadını olan Bündchen, 150 milyon dolarlık servetine, 2006 yılında 33 milyon dolar daha ekledi. Guinness Rekorlar Kitabı'nda dünyanın en zengin süper modeli olarak yer aldı.
  • 5

    KATE MOSS

    Kate Moss, 14 yaşındayken New York JFK Havalimanı'nda keşfedildi ve modellik kariyeri başlamış oldu. 42 yaşındaki İngiliz model, 

    1990'lı yıllarda Cindy Crawford ve Naomi Campbell gibi kıvrımlı hatlara sahip ve uzun boylu modeller revaçta iken, Kate Moss ideal model görünümden uzak olan, minyon fiziği, ayrık ön dişleri, elmacık kemikleri ve aşırı zayıflığı ile dikkatleri üzerine çekti.

  • 6

    MIRANDA KERR

    Victoria's Secret'ın en ünlü modellerinden biri olan Miranda Kerr, 13 yaşındayken Dolly adlı gençlik magazin dergisinin düzenlediği kapak yüzü yarışmasında birinci olarak, Melbourne Chadwick ajansıyla mankenlik sözleşmesi imzaladı. Kısa sürede hem okuyup hem de çalışarak kariyer yapmayı başaran 33 yaşındaki Avustralyalı model, Avustralya Portmans mağazalar zincirinin TV reklamlarında boy gösterdi. Daha sonra da Avustralya ve Yeni Zelanda'daki moda dergilerinin kapaklarını süslemeye başladı.
  • 7

    NAOMI CAMPBELL

    15 yaşında Italia Conti Academy öğrencisiyken, Beth Boldt tarafından keşfedilen Campbell, Ağustos 1988'de Vogue dergisine kapak oldu. 46 yaşındaki İngiliz model, dergiye kapak olan ilk siyahi kız olma özelliğini taşıyor. Michael Jackson'ın In The Closet isimli müzik videosu ile üne kavuştu ve 90'ların başında kariyerinin zirvesine ulaştı.

  • 8

    CARA DELEVINGNE

    24 yaşındaki İngiliz model, 10 yaşında Vogue İtalya için poz vererek modelliğe başladı. 2012 yılında British Fashion Awards’ta “Yılın Modeli” seçilen Delevingne, 2014 yılında Burberry, Mulberry, Dolce & Gabbana ve Jason Wu gibi lüks markalar için modellik yaptı.
  • 9

    CLAUDIA SCHIFFER

    46 yaşındaki Alman model, 17 yaşında modelliğe başladı; The New York Times, Rolling Stone, People dergilerinin kapağında yer almayı başarabilen ilk model oldu.

  • 10

    TYRA BANKS

    Victoria’s Secret için modellik yapan 42 yaşındaki ABD’li model, halen Emmy Ödülü sahibi günlük talk show, "The Tyra Banks Show"'u sunuyor. Banks, Time dergisince "Dünya'nın En Etkin 100 Kişisi" arasında gösterilen yedi kadından ve dört Afro-Amerikan kadından biri oldu.

  • 11

    NATALIA VODIANOVA

    Henüz 15 yaşında pazarda meyve satarken bir ajans sahibi tarafından keşfedilen Rus süper model, Moskova ve Paris başta olmak üzere dünyanın en elit ajanslarında top model seviyelerine kadar çıktı.

  • 12

    DOUTZEN KROES

    31 yaşındaki Hollandalı model, liseden sonra profesyonel modelliğe başladı ve Time, Vogue ve Harper's Bazaar gibi dergilere poz verdi. Victoria’s Secret için podyuma çıkan Kroes, Forbes tarafından Temmuz 2007'de yapılan "Dünyanın En Çok Kazanan 15 Süper Modeli" listesine, 12 ayda elde ettiği 1,5 milyon dolar toplam gelirle 14’üncü sıradan girdi. 2008'de yapılan aynı listede ise, büyük bir çıkış göstererek 6 milyon dolar toplam gelirle 5’inci sırada yer aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız