Survivor 2021 yarışmacılarının son paylaşımları

Merakla beklenen Survivor 2021'de yarışacak isimler Dominik'e uçtu. Sosyal medya hesaplarından son paylaşımları yapan yarışmacılar iddialı konuştu. İşte Survivor yarışmasında mücadele edecek olan isimlerin Instagram'daki son mesajları...

Haberler 08.01.2021 - 11:24

  • 1

    ÜNLÜLER

    MERYEM KASAP (Milli Atlet)

    "Bildiğiniz üzere geçen yıl ağır bir sakatlık yaşadım. Sıkı bir çalışma temposu ve sizlerin duaları ile çok şükür bu sakatlığı atlattım. Şimdi yeni bi maceraya , yarım kalan hayalimi tamamlamaya gidiyorum."
  • 2
    HAYRETTİN (Oyuncu)

    "Bugüne kadar hep yanımda oldunuz, şimdi adada yalnız olsam bile göremediğim kocaman bir ailem olacağından eminim. Hepinizi çok seviyorum, şimdilik hoşçakalın"
  • 3
    ÖYKÜ ÇELİK (Oyuncu)

    “Kendini tanımanın bir tek yolu vardır, o da kendini öne sürmektir.” Kendinize iyi bakın, dualarınızı bekliyorum siz beni göreceksiniz, siz beni duyacaksınız, ben sizi hissedeceğim inşallah..görüşmek üzere"
  • 4
    İSMAİL BALABAN (Başpehlivan)

    "Şampiyonluk hedefiyle çıktığım Survivor öncesi instagramdaki son paylaşımımdır.

    Benim için önemli olan; pes etmeden terinin son damlasına kadar savaşmak ve mücadele etmek.
    Aileme, memleketime ve dünyanın dört bir yanından beni kendi içlerinden biri gibi görüp destekleyen herkese sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
    Elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah’a emanet olun"
  • 5
    ÇAĞRI ATAKAN (Oyuncu)

    "Herkese merhaba! Survivor sürecimde dualarınıza ve desteğinize ihtiyacim var. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum, görüşmek üzere"
  • 6
    MELİS SEZER (Milli Tenisçi)

    "Herkese merhaba, ben Melis Sezer!

    Bugüne kadar milli sporcu olarak kortlarda birçok ilke imza attım. Şimdi sıra Survivor’da!

    2021 Survivor’ında; azmimi, inancımı ve cesaretimi göstermek için ünlüler takımında karşınızdayım. Beni yetiştiren aileme, bana güvenen destekçilerime ve memleketim İzmir’e yakışır şekilde mücadele edeceğim.

    Bana bugüne kadar gösterdiğiniz ve bugünden sonra göstereceğiniz destekleriniz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum, Survivor’da görüşmek üzere!"
  • 7
    BATUHAN KARACAKAYA (Oyuncu)

    "Arkadaşlar herkese selam
    Bu yaşıma kadar hayatımda bir çok kez kırılma noktası yaşadım. Ama bu sefer kaderimi yaşarken buna sizde tanıklık ediceksiniz. Küçük yaşımdan beri çıktığım bu serüvenin bir çoğuna şahitlik etmiş olabilirsiniz. Ama perdenin arkasındaki Batuhanı ilk defa görüceksiniz. Allah ın izniyle bu savaşımdan da sağsalim çıkıcam inşallah.
    İsmim duyulduğundan beri , benim bir açıklama yapmamama rağmen attığınız iyi niyetli ve güzel mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun. İnşallah bu desteğinize layık olucam.
    Hayat size istediğinizi değil çalışmanızın karşılığını verir. Bu işi gerçekten ciddiye aldığımı ve çok çalıştığımı bilin.
    Çocukluğumdan beri heyecan ve dikkatle izlediğim survivor yarışmasında olduğum için çok mutluyum. Başkalarının değil kendi istediğim şeyi yaşadığım için çok mutluyum. Eskiden izlerken sadece survivor şampiyonluğunu düşünüyodum. Ama ne yazık ki benim savaşım artık sadece survivorla değil. bir insanın hayalinin peşinden gitmesinin yanlış bir karar olamayacağını herkese göstericem inşallah. İnancımla duruşumla karakterimle ve Allah ın izniyle bu savaşıda omuzliyacağız.
    Dualarınıza ihtiyacım var. Dualarınızdan eksik etmeyin. Bu yolda tek olmadığımı biliyorum. Sizin beni izlediğinizi bilmem her zaman bana güç vericektir.
    Kardeşlerime büyüklerime dostlarıma herkese selamlar. Kendinize iyi bakın"
  • 8
    BARIŞ ÖZBEK (Futbolcu)
  • 9
    MERVE AYDIN (Milli Basketbolcu)

    "Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yarışacağım yepyeni yolculuğum başlıyor. Ailemi, dostlarımı, sevenlerimi, ülkemi ve en önemlisi ilk göz ağrım olan basketbol ile her mecrada gururla terlettiğim formamı çok özleyeceğim. Biliyorum ki yeniden kavuştuğumuz gün her şey çok daha güzel olacak. Şimdilik hoşçakalın"
  • 10
    CEMAL HÜNAL (Oyuncu)

    "Beni arayan ve ulaşamayan tüm dostlarıma sevgiler... tüm survivor seyircisine saygılar... aileme bana verdikleri destek için sonsuz teşekküler. Rüzgarımı eşimden gücümü oğlumdanaklımı babamdan vicdanımı annemden alıcam. Hepinizi çok seviyorum. Ve biz yokken sen iyi ol Türkiye' m canım memleketim"
  • 11

    GÖNÜLLÜLER

    SANCAKAY ILIM MORGÜL

    "Zafere herkes ulaşır önemli olan kirlenmemiş ve ahlaklı bir Zafer elde etmektir"
  • 12
    SENA ÖZDEMİR

    "Uzun zamandır hayalini kurduğum platformun içinde olmak gurur verici. Bu süreçte yanımda olarak bana destek olacak herkese şimdiden teşekkürler. O kupayı beraber alıcaz"
  • 13
    HANZADE OFLUOĞLU

    "Yllar içinde yaşadığım derin bir hikaye sonrası kendimi tekrar burda bulmak... Anlatabileceğimin çok ötesinde şeyler hissediyorum. Kısaca söyleyebileceğim şu ki; inanmak başarmanın yarısından çok daha fazlası sanırım. Hayatımda olan ve bugüne gelene kadar bana destek olmuş herkese teşekkürümdür. Yolumuz açık olsun"
  • 14
    ALEYNA KALAYCIOĞLU

    "Pesinden gidecek cesaratim vardi, gerceklestirdigim hayallerimi taclandirmaya geliyorum! Bekle beni SURVIVOR kadin sampiyonlugu icin geliyorum!"
  • 15

    AYŞE YÜKSEL


    "Gülen yüzümle güldürücem,rüzgarımla parkurları estiricem, çıktığım bu yolda beni destekleyen herkese şimdiden teşekkür ederim. Allah utandırmasın"

  • 16
    EMİN GÜNENÇ

    "İnsanoğlunun yapacakları hayal ettikleriyle sınırlıdır. Allah’ım çıktığım bu yolda beni mahçup etme."
  • 17
    YİĞİT POYRAZ

    "Bu inanılmaz macerada bana destek olacak herkese şimdiden sonsuz teşekkürler. Keyifli, sakatlıksız, müthiş bir sene olsun"
  • 18
    REŞAT HACIAHMETOĞLU

    "Yaklaşık 6 aydır sosyal medya platformlarından uzağım. Beni yakından takip edenlerin bildiği üzere bir hedefim vardı ve bugün itibariyle bu hedefimi gerçekleştirmek için uzun bir yolculuğa çıkıyorum.

    Bu yolculukta dualarınızı ve desteklerinize bekliyor, hepinize çok teşekkür ediyorum"
  • 19
    STEVEN SALAM

    "Evet , 2016’ dan beri peşine koştum, vazgeçmedim , inandım, bir gün olacak dedim ve bugün oldu.
    İnandığınız sürece başaramayacağınız bir şey yoktur , bunu unutmayın"
  • 20
    UĞURTAN DORA

    "Buraya size en büyük hikayemi anlatmaya geldim ve benim hikayem ben bitti demeden bitmez!"
  • 21
    YUNUS EMRE KARABACAK

    "Her zaman hayalini kurduğum survivor serüvenim başlıyor. Babam için tüm sevenlerim için bu güzel yolda savaşmaya gidiyorum. Varlığınızı her zaman arkamda hissedeceğim ve inşallah o kupayı alıp geleceğim. Dualarınızı eksik etmeyin."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız