Survivor 2022  Ardahan Uzkanbaş kimdir?

Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele edecek tüm isimleri açıkladı. Bu yıl birbirinden zorlu rakiplerin yarışacağı kadroda 2020 yılında  gönüllüler takımında bulunan  Ardahan Uzkanbaş da yer alıyor. Peki, Ardahan Uzkanbaş kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haberler 14.12.2021 - 17:46 Son Güncelleme : 15.12.2021 - 18:20

  • 1

    SURVIVOR ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?

    Ardahan Uzkanbaş, 1987 senesinde Ardahan‘da doğdu . 8 yıl Adanaspor altyapı takımlarında forma giyen Uzkanbaş, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalınca bu süreçte askerliğini tamamladı.

  • 2
    Ardından 2 yıl Dubai’de yaşadı. Türkiye’ye döndükten sonra aktif olarak sporla ilgilenen Uzkanbaş, sonrasında Kazakistan’a giderek 6 yıl orada yaşadı.
  • 3

    Sadık Ardahan Uzkanbaş, 2020 Survivor'ı öncesi kendisini şöyle tanımlamıştı:

    "Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

    Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum."

  • 4
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız