Survivor 2022 Yasin Obuz kimdir?

Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele edecek tüm isimleri açıkladı. Bu yıl birbirinden zorlu rakiplerin yarışacağı kadroda 2020 yılında gönüllüler takımında bulunan Yasin Obuz da yer alıyor. Peki, Yasin Obuz kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haberler 15.12.2021 - 01:16 Son Güncelleme : 15.12.2021 - 18:26

  • 1

    SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR?

    Yasin Obuz, 21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğdu.

  • 2

    Çocukluğundan bu yana spor yapan yarışmacının ilk spor lisansı1998'de çıktı. Amatör ve profesyonel olarak futbol oynayan Obuz, bunların yanı sıra çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol oynadı.

    Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olan Obuz,  üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

  • 3

    Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Obuz, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi.

    Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

  • 4
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız