Survivor 2022 Furkan Kızılay kimdir?

Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele edecek tüm isimleri açıkladı. Bu yıl birbirinden zorlu rakiplerin yarışacağı kadroda 2017 yılında yarışmaya damgasını vuran ve ünlüler takımında bulunan oyuncu Furkan Kızılay da yer alıyor. Peki Furkan Kızılay kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haberler ntv.com.tr 22.12.2021 - 14:52

  • 1

    Uzun yıllardır ekranlarda olan Survivor'ın yeni sezonu heyecanla beklenirken Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 kadrosunu duyurdu.

    Survivor 2022 kadrosunda, yarışmanın 2017 yılına damgasını vuran ve iddialı isimlerden biri olan Furkan Kızılay'ın da yer aldığı görüldü.
  • 2

    FURKAN KIZILAY KİMDİR?

    Çocuklar Duymasın ile yıldızı parlayan Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul, Şile'de doğdu. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği'nden mezun oldu.

    İyi bir tenis oyuncusu olan Furkan Kızılay, sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol aldı.

  • 3

    Oyunculuğun yanı sıra müzikte de kendisini gösteren Kızılay, 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkardı.

    2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırdı.

  • 4

    2007 yılında Avrasya Sirki kurucusu Servet Yalçın, Yönetmen Ezel Akay, Pakize Suda, Neco ve Levent Kırca ve sunuculuğunu Süheyl Uygur'un üstlendiği yarışma programı "Ünlüler Sirki"nde birinci oldu.

    Survivor 2017'nin 19. haftasında Sabriye ve İlhan Mansız ile birlikte elemeye kalan Furkan Survivor'a veda etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız