Survivor'da kim eleme adayı oldu, kimler diskalifiye edildi? (1 Mart Survivor ayrıntıları)

Survivor son bölümde eleme adayı kim oldu, kimler diskalifiye oldu? sorularının yanıtları belli oldu. Ünlüler takımınından Derya haftanın ilk eleme adayı olurken iki isim de yarışmadan diskalifiye edildi. 

Haberler 02.03.2020 - 07:41 Son Güncelleme : 02.03.2020 - 08:58

  • 1
    Ünlüler ve Gönüllüler ödül ve dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde bir kişi eleme adayı olarak belirlendi.


  • 2
    Kıyasıya devam eden mücadelenin ardından ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Dokunulmazlık yarışında ise Gönüllüler birinci oldu. Derya'nın ilk eleme adayı olduğu konseyde, Acun Ilıcalı iki ismin diskalifiye olduğunu açıkladı.

  • 3
    Survivor'a yeni gelen fakat bir türlü uyum sağlamayan ve önceki bölümde Yasin ile kavga eden Erman, diskalifiye oldu.


  • 4
    Gönüllüler takımında yarışan Fatma ise yaşadığı sakatlık nedeniyle diskalifiye oldu.


  • 5
    Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Biz Erman'ın Survivor'a adepte olamadığını, devam edecek durumda olmadığını kararlaştırdık. Erman bu yüzden Survivor'a devam etmeyecek. Fatma'nın durumuna gelince, doktorumuz tarafından yapılan bütün incelemelerin sonunda ayağındaki rahatsızlığın tahminimizden daha yukarıda olduğunu gördük. Fatma maalesef yarışmaya devam edemeyecek."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız