Survivor'da kim elendi, SMS sıralaması belli oldu mu? (23 Şubat 2021 ayrıntıları)

Eleme gecesinin yaşandığı Survivor'da bir yarışmacı, adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Peki Survivor'da kim elendi? 23 Şubat 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu mu? İşte Survivor'ın 23 Şubat ayrıntıları... 

Haberler 24.02.2021 - 13:09

  • 1

    23 ŞUBAT

    SURVİVOR'DA SMS SIRALAMASI

    Merak edilen SMS sıralaması belli oldu. Ünlüler takımı 7. hafta SMS sıralaması ise şöyle oldu: Batuhan, İsmail, Çağrı, İlayda, Doğan, Melis, Sergen, Öykü, Merve, Yiğit, Barış, Gonca.

    Ünlüler takımında en çok oyu alan isim Batuhan oldu. Batuhan, geçen hafta da SMS birincisi olmuştu. Batuhan yaptığı açıklamada, "Bana tekrardan bu mutluluğu yaşatan herkesten Allah razı olsun. Tekrardan bir isim söylemek çok zor" dedi. Batuhan SMS birincisi olduğu için bir isim söylemek zorunda kaldı. "Kendisinden şimdiden özür diliyorum" diyerek İlayda'nın ismini verdi.

  • 2

    SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

    Yapılan oylamada en az oyu alan Yiğit, Survivor 2021'e veda eden isim oldu.

  • 3

    SURVİVOR YİĞİT KİMDİR?

    Yiğit Oruçoğlu, 19 Ocak 2000 İstanbul doğumlu. 21 yaşında olan Yiğit Oruçoğlu İstanbul’da ikamet ediyor. Bugüne dek hayatında sürekli sporun olduğunu belirten Yiğit Oruçoğlu, aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlı. Doğuş Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği okumakta olan Yiğit Oruçoğlu, Survivor’a hayallerini gerçekleştirmek için geldiğinden ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağından bahsetti.

    Yiğit Oruçoğlu, 14 yaşına kadar profesyonel yüzme sporu ile ve daha sonrasında 5 sene basketbolda birçok müsabakada yer aldı. Şu an aktif olarak Crossfit sporu ile ilgilenen başarılı sporcu, Survivor’a oldukça kuvvetli bir fizikle geldiğini belirtmişti.

  • 4

    22 ŞUBAT

    SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

    22 Şubat 2021 Pazartesi günü ekranlara gelen 2021 Survivor son bölümde ünlüler takımına katılan Çağman Çatay tanıtıldı. Daha sonra ünlüler ve gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen ve ödülü almayı çok isteyen her 2 takım da hentbol-basketbol sporlarının karması denilebilecek oyunda kumsalda terinin son damlasına kadar mücadele etti.Birbirini takip eden skorlarla galip gelmeye çalışan ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki 9-7'lik skorda takımlardaki kadın yarışmacıların 3'lü maçının ardından ünlüler takımı 10. sayıya ulaşarak ödül oyununu kazanan takım oldu. Zorlu geçen ödül oyununu kazanan ünlüler takımı tavuk kanat ve pirzola yemeklerini yeme hakkı kazandı.

  • 5

    22 ŞUBAT

    SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları sembol oyunu oynadı. Sembolü kazanan kadın ve erkek yarışmacıları yanlarında üçer takım arkadaşı ile birlikte ödülün tadını çıkaracak. Ünlülerin erkek yarışmacılarından Batuhan sona kaldı ve gönüllülerden rakibi Steven ile yarıştı ancak sembol Steven'ın oldu.
  • 6

    22 ŞUBAT

    SURVİVOR ÇAĞMAN ÇATAY KİMDİR?

    Tam adı Tuğrul Çağman Çatay olan yarışmacı, 16.05.1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. Yedi kuşaktır İstanbul’un Eyüp ilçesinde yaşadığını belirten Çağman Çatay, aslen İstanbullu olup 2017’de Haliç üniversitesi BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu)’ndan mezun oldu.

    Sporu çok seven Çağman Çatay’ın ilgilendiği ve yaptığı başlıca spor dalları şu şekilde; yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin.

    Spor eğitmenliği yapan Çağman Çatay, küçükken basketbol alanında okullar arası İstanbul şampiyonluğu, Türkiye 2.liği, en iyi 6.adam gibi ödüller kazanmış ve breakdans alanında 3. şampiyonluğum olduğunu belirtiyor. Ayrıca Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmayı başarmış. Son olarak 2015, 2016, 2018 yıllarında Redbull Bcone top 16 dereceleri mevcut.

    Bekar olan Çağman Çatay, 1.71 metre boyunda ve 67.5 kiloya sahip. Şu an 22.9 bin takipçiye sahip Instagram hesabı kullanıcı adı ise @cagmancatay.

    Survivor 2021 Ünlüler takımına yedeklerden katılan Çağman Çatay kendini şu şekilde tanımlıyor; Çok enerjiğimdir, azcık çılgınım, positive vibes… En önemli özelliklerimden biri de çoğu alanda korkusuz olmak (hamam böcekleri, kırkayak, çıyan ve deniz anası hariç)

    Acunmedya organizasyonlarına hayranım olduğunu söyleyen Çağman Çatay, yarışmalar ve etkinlikler arasında kendini en çok gösterebileceği ve en zor yarışmanın Survivor olduğunu düşündüğünü belirtiyor. Yedeklerden hiç kazanan olmadığını ve hayalininin ve amacının imkansızı ve yapılmamışı başarmak olduğunu söylüyor.

    İşte Survivor'da bu hafta yaşanan diğer gelişmeler... 

  • 7

    21 ŞUBAT

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 

    Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları ikinci dokunulmazlık oyunu öncesi avantaj oyununa çıktı ve gönüllüler takımı erkekler ve kadınlarda da kazanan taraf oldu. Günün ikinci dokunulmazlık mücadelesini kazanan, Berkay'ın son oyunu ile gönüllüler takımı oldu. 

  • 8

    SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

    İlk konseyde Yiğit eleme adayı olarak belirlenmişti. Survivor'da yapılan son konseyde eleme adayı olarak Çağrı'nın adı yazıldı. Survivor'da bu haftanın eleme adayları arasında Yiğit ve Çağrı yer alıyor.

  • 9

    20 ŞUBAT

    Survivor yine nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Haftanın ilk eleme adayı belli oldu.

    Ünlülerin dokunulmazlığı kaybetmesiyle takım bir aday çıkardı. O isim ise yarışmaya yeni katılan Yiğit Oruçoğlu oldu.
  • 10

    YİĞİT ORUÇOĞLU KİMDİR?

    2021 survivor yedek yarışmacısı Yiğit Oruçoğlu, 19 Ocak 2000 tarihinde İstanbul, Kadıköy’de doğdu. Hayatını İstanbul’da sürdürmeye devam eden Yiğit Oruçoğlu, aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlıdır. Yiğit Oruçoğlu, Doğuş Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği okumaktadır.

    Yiğit Oruçoğlu, bugüne kadar hayatında sürekli sporun olduğunu, Survivor’a hayallerini gerçekleştirmek için geldiğinden ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağını söylüyor. 14 yaşına kadar profesyonel yüzme sporuyla ilgilenen, sonrasında da 5 sene aktif basketbol oynayan Yiğit Oruçoğlu, şu an aktif olarak Crossfit sporu ile ilgileniyor. Oruçoğlu, Survivor’a oldukça kuvvetli bir fizikle geldiğini belirtiyor.

  • 11

    18 ŞUBAT

    SURVİVOR'DA TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

    Survivor'ın 18 Şubat'ta yayınlanana 30. bölümünde ödül öncesi kaptanlık oylaması yapıldı.
    Bu haftanın ünlülerde Barış kaptan olurken, gönüllülerin kaptanı Reşat seçildi.

    ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN BELLİ OLDU

    Zorlu parkurda yarışmacılar bu hafta sandviç oyunu için karşı karşıya geldi. Oyun öncesi avantaj oyununda erkeklerde ve kadınlarda oyunu kazanan Gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler ödül oyununda seçim şansını kazandı. Parkurda oyun için mücadele veren yarışmacılar çamurun içine dalarak, ağın altından sürünerek takılmadan geçmeye çalıştı.
  • 12
    Gücün ön planda olduğu oyunda Aleyna, rakibi Gonca'ya parkurda fark attı ve bu tur ödülün sahibini belirledi. Böylece gönüllüler, 10'a 6 skorla ödül oyununu kazanmış oldu. Gönüllüler ödülü kazanmanın sevincini yaşayarak karınlarını doyurma şanslı elde etti.


  • 13
    ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Renkli anların yaşandığı, yarışmacıların stres attığı Anlat Bakalım oyunu yine eğlenceli dakikalara sahne oldu. Yarışmacıların birbirlerine kelimelerle soru sorduğu oyunda, ödül pilav üstü tavuk döner yemeği olarak belirlendi. Sergen - Merve ve Hanzade - Dora ikilileri Anlat Bakalım'da en fazla kelimeyi bilerek günün rekorunu kırdı. Gecenin sonunda anlat bakalımın sahibi gönüllüler takımı oldu. Gecenin iki oyununu da kazanan gönüllüler adaya daha çok konsantre olurken, ünlüler takımı oyunlarda başarısız olmasının üzüntüsünü yaşadı.
  • 14

    REŞAT VE AYŞE ARASINDA GERGİNLİK


    Survivor'da anlat bakalım oyununun oynandığı sırada Reşat ve Ayşe arasında yaşanan gerginlik tansiyonu yükseltti. Oyunda yarışmacı seçme sırasında Ayşe oyuna katılmak istemediği ve modunun yerinde olmadığını söyledi. Poyraz'ın "Bırak Ayşe'yi" demesi ortamı bir anda gerdi.

    Sesini yükselten Ayşe, takım arkadaşlarına "Benimle düzgün konuşun" diyerek bağırmaya başladı. Ayşe modunun düşük olduğunu belirtirken Reşat, "Mahalle takımına çevirdiniz " diye çıkış yaptı. Reşat, Ayşe'ye "Bana cahil diyordunuz" derken, Ayşe de sözlerinin arkasında durdu. Oldukça sinirlenen Reşat'ı takım arkadaşları güçlükle yatıştırdı.

  • 15
    Survivor'da önceki günlerde yaşanan mücadelelerden fotoğraflar...
  • 16
  • 17
  • 18
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız