Survivor'da kim elendi, Survivor Baran kimdir? (9 Şubat 2021 Survivor ayrıntıları)

Survivor'da kim elendi, iletişim ödülünü kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Ünlüler takımının iletişim ödülünü kazandığı 9 Şubat Salı akşamı SMS birincisi İlayda, Öykü'yü eleme potasına gönderirken, Poyraz ise Baran'ın ismini söyledi. Öykü, Doğan, Hanzade ve Baran'ın eleme potasında olduğu gecede, rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2021'e veda eden yarışmacı Baran oldu. İşte, Baran'ın veda mesajı ve Survivor son bölümde yaşananlardan ayrıntılar... 

Haberler 10.02.2021 - 10:41

  • 1
    SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Yarışmacıların yakınları ile iletişim kurmasını sağlayan Survivor iletişim oyunu heyecan dolu anlara sahne oldu. Ailelerinden gelen fotoğraflı mesajları görebilmek için ünlüler ve gönüllüler takımı parkurda adeta canını dişine taktı. Yarışmacılar oyun sırasında, parkurun başında bir küpü çevirerek ardından da dört küpü taşıyarak finalde atış alanı yerleştirmeye çalıştı.
  • 2
    Nefes kesen oyunda Poyraz - Barış karşılaşmasında Gönüllüler kazanıp skor 9-7 olunca iki takımın en iyi yarışmacıları belirlendi. Ünlülerden Melis ve Batuhan, Gönüllüler takımından Aleyna ve Poyraz karşılaşması oyunun kaderini belirledi. Melis, takımına iletişim oyununu kazandıran sayıyı alınca böylece kazanan 10'a7 skorla ünlüler oldu. Ünlüler takımı yakınlarından gelen mesajla duygusal anlar yaşadı.

  • 3
    Survivor'ın 5. hafta SMS sıralaması oylama sonrası belli oldu. SMS birincisi gönüllülerde Poyraz olurken, ünlülerde İlayda oldu. İlayda'nın SMS birincisi olması Acun Ilıcalı dahil konseydeki yarışmacıları da şaşırttı.

  • 4
    İlayda, Öykü'yü eleme potasına gönderirken, gönüllülerin birincisi olan Poyraz ise Baran'ın ismini söyledi. Böylece haftanın eleme adayları Öykü, Doğan, Hanzade ve Baran oldu.
  • 5
    Yapılan SMS oylamasına göre Acun Ilıcalı en az oyu alan ismin Baran olduğunu duyurdu. Survivor'a veda eden Baran duygularına hakim olmakta güçlük çekti. Veda konuşması yapan Baran, imada bulunarak insanların sahtekar olabildiğini öğrendiğini söyledi.
  • 6

    BARAN KÖSE KİMDİR?

    Survivor Baran Köse, 9 Temmuz 1992 İstanbul doğumludur. 1.73 boyunda ve 70 kilo olan Baran Köse, hırslı yapısı, sempatik tavrı ve fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Baran Köse, Doğuş Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans bölümünden mezun olmuştur. Meslek olarak personel trainer olan Baran Köse, çok iyi derecede yüzme biliyor.

    Hayallerini gerçekleştirmek için Survivor’a katılım sağladığını belirten Baran Köse, hırs ve mücadeleci ruha sahip yarışmacılar arasında yer alıyor. Hiçbir sağlık problemi bulunmayan Baran Köse, tek hedefinin Survivor’da şampiyonluğa uzanmak olduğunu belirtirken, Survivor’ın onun için bir rüya olduğunu ve bu yarışmayı kazanarak bir rüyayı gerçekleştirmek istediğini dile getiriyor.

    Survivor’a kazanarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen başarılı sporcu, daha sonrasında kazandığı ödülle parkur yatırımı yapmak istediğini belirtti. Baran Köse özel hayatında sporla ilgileniyor ve medeni halinin bekar olduğu biliniyor.

    “MÜCADELECİ RUHA SAHİBİM”

    Survivor’a katılma nedeninde en çok hangi özelliğine güvendiği sorulan Baran Köse şu yanıtı verdi; “Survivor’a katılma nedenim olarak hayallerimi gerçekleştirmek istediğimi söyleyebilirim. Survivor’a katılmaktan en çok güvendiğim özelliğim ise hırslı ve mücadeleci bir yapıya sahip olmak. Hiçbir olayda hemen pes etmem ve hedefime odaklandığım anda bu yolun sonuna kadar gitmeye çalışırım”

    “RÜYA MI GERÇEK Mİ İDRAK EDEMEDİM”

    Baran Köse Survivor 2021’e dahil olmasıyla ilgili yaşadığı duyguları şu şekilde aktardı; “Telefon geldiğinde böyle gözümü açtım kapattım. Rüya mı gerçek mi idrak edemedim. Rüyalarımın gerçekleştirdiğimin farkına vardım. Takımımım için sonra da kendim için elimden geleni yapacağım” dedi.

    “YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM”

    Survivor yarışmasını eğer ki kazanırsa, kazandığı ödülle ne yapacağı sorulan Baran Köse, şu yanıtı verdi; “Eğer Survivor’ı kazanırsam yatırım yapmak istiyorum. Spor dallarıyla uğraştığım için parkur yatırımı yapmak ve bu alanda ilerlemek istiyorum.”

    “BAŞIMA GELEN EN GÜZEL OLAY”

    Survivor’a katılmak dışında başına gelen en güzel olayın ne olduğu sorulan Baran Köse kendisi hakkında şu yanıtı verdi; “Survivor’a katılmak dışında başıma gelen en güzel olay kitabımın çıkmasıdır. Yazdığım kitabı başkalarıyla paylaşıyor olmak beni gerçekten mutlu ediyor.

  • 7

    8 ŞUBAT

    ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

    İki takımın kıyasıya yarıştığı ödül oyunu sonunda kazanan takım atıştırmalık ve sandviç yiyebilecekti.Günün sembol oyunun ödülü ise havuçlu kek oldu.

    Günün ödül oyununu kazanan takım ünlüler oldu. Açık ara farkla yemeği ünlüler ekibi aldı. 

    SEMBOL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 

    Ödül oyununu kazanan ünlülerin ardından sembol oyunu için iki takım yarışmacıları karşı karşıya geldi. Zorlu parkura çıkan yarışmacılar yemek ödülü için birbiriyle mücadele etti. Erkeklerde sembol oyununu kazanan ilk isim Steven oldu. Kadınlarda ise sembol yine gönüllüler takımında Aleyna'ya gitti. Aleyna ödül için Baran, Dora ve Reşat'ı seçti. Steven ise Yunus Emre, Ayşe ve Hanzade'yi yanında yemek ödülüne götürdü.
  • 8

    7 ŞUBAT

    DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM ALDI?

    Survivor'da dün, bir yarışmacının Survivor adasına veda edeceği kritik dokunulmazlık oyunlarının ikincisi gerçekleşti.. 7 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununun kazanan takımı ünlüler oldu. Ünüler takımı, Steven karşısında Sergen'i çıkardı ve açık ara ünlüler takımı oyunun kazananı oldu. Ünlüler 10, gönüllüler 9 skor yaptı.

  • 9
    Son oyuna yarışmaya kısa bir süre önce katılan Aleyna Çalışkan'ın final oyununa çıkarılmasına Acun Ilıcalı "Büyük bir stratejik" hata dedi.
  • 10

    2. ELEME ADAYI BELİRLENDİ

    7 Şubat akşamı gönüllüler takımı için gerçekleştirilen eleme konseyinde haftanın ikinci eleme adayı Hanzade oldu.

  • 11

    6 ŞUBAT

    Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde eleme için kritik olan dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler takımı konsey oylaması yaptı.

    İsmi yazılan Doğan eleme potasına girdi. Eleme adayı olan Doğan, aradan sıyrıldığını dile getirdi.

  • 12
    Survivor'dan pazar akşamı ve salı akşamı birer adayın da çıkmasının ardından eleme adayları kesinleşecek. En az SMS alan yarışmacı adaya veda edecek.
  • 13

    4 ŞUBAT

    SURVİVOR TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

    Ödül öncesi Survivor'da yeni haftanın kaptanları için oylama yapıldı. Daha önceki haftalarda Reşat ile Barış'ın kaptanlığı ile başlayan dönem yine değişmedi. Ünlüler takımında yine Barış kaptan olurken, gönüllülerin tercihi Reşat'tan yana oldu. Böylece bu hafta da Survivor'da kaptanlık el değiştirmedi.

    PİZZA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

    Zorlu parkurda yemek ödülü için karşı karşıya geldi. Yarışmacıların adaya motive olmasını sağlayan ödül oyununda bu hafta ödül pizza olarak belirlendi. Oyun öncesi her iki takımın da yarışmacıları avantaj oyununda mücadele verdi. Avantaj oyununda erkeklerde kazanan gönüllüler, kadınlarda kazanan ise ünlüler oldu.
  • 14

    4 ŞUBAT

    Güç ve dengenin gerektiği oyunda, ünlülerden Çağrı, gönüllülerden Reşat sakatlıkları nedeniyle oyuna çıkamadı. İplerle gerili duran iki platforma kum torbalarını atmak ve üzerinde durmanın sağlanmaya çalışıldığı ödül oyununda 10'a 8 skorla ödül oyununu kazanan takım ünlüler oldu.
    Yemek ödülüne kavuşan ünlüler büyük sevinç yaşadı.

    İKİ TAKIM ARASINDA GERGİNLİK

    Ödül oyununun oynandığı esnada, Steven'ın atışı ile gönüllüler öne geçti. Gönüllüler takımının yaşadığı sevinç karşısında ünlüler takımı tepki gösterdi. Gonca Steven'ın kendi yerine gitmesini ima etti.

  • 15

    4 ŞUBAT

    ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor'ın keyifli oyunlarından olan Anlat Bakalım'da eğlenceli anlar yaşandı. Kazanan takımın muhallebi yemeği elde ettiği oyunda en fazla kelimeyi bilen takım yine ünlüler oldu. Böylece ünlüler takımı gecenin iki ödül oyununu da kazanmış oldu.

  • 16
    Survivor'da önceki mücadelelerden fotoğraflar...
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız