Survivor'da takımların değişmesi sonrası ilk eleme gerçekleşti (Survivor'da Cumali için değişiklik talebi)

Survivor'da takımların değişmesi sonrası ilk kim elendi? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor'ın pazartesi yayınlanan son bölümünde oynanan ödül oyunlarının ikisini de kazanan ünlüler takımı oldu. Ada konseyinde Cumali, Yağmur ve Funda'dan en az SMS oyunu alan Funda Survivor'a veda etti. Karar sonrası konuşan Funda "Survivor'dan çok şey öğrenerek gidiyorum" dedi. Gönüllüler takımı adına konuşan Nagihan, Cumali'nin ünlüler takımına geçmesini istediklerini söyledi. İşte Survivor 43. bölümde ve dokuzuncu haftada yaşananlar...

Haberler 11.04.2018 - 10:06

  • 1
    Survivor'ın pazartesi yayınlanan 43. bölümünde kahvaltı ödüllü oyun oynandı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan oyunu 10-9 Ünlüler takımı kazandı.
  • 2
    Dokuzuncu haftanın son bölümündeki ikinci mücadele Ada (Baraka ve yatak) oyununda yaşandı. Ada oyunu da 10-8 Ünlüler takımının oldu.
  • 3
    Haftanın performanslarında erkeklerde birinci Mustafa Kemal ikinci Ümit Karan, kadınlar ise birinci isim Nagihan ikinci Damla oldu.
  • 4

    Gönüllüler takımında elemeye kalan Cumali, Yağmur ve Funda'dan ada konseyinde en az SMS oyunu alan Funda ise Survivor'a veda etti.

    Karar sonrası konuşan Funda şunları söyledi:  Survivor insana o kadar çok şey öğretiyor ki; ailenin, sevdiklerini kıymetini daha iyi anlıyorsun. Hatta hayatımızdaki en ince detayların bile kıymetini daha iyi anlıyorsun. Çok zorlandım ama çok şey öğrendim burada. Hakkımda hayırlısı buymuş. Ben buraya gelirken kendi branşımda performansım en zirvedeyken geldim, gittiğimde de devam edeceğim.

  • 5

    Survivor'da yeni değişiklik talebi

    Funda'nın veda etmesinin ardından konuşan Nagihan, Cumali Akgül'ün Ünlüler takımına geçirilmesini istedi. Cumali'yle yakın dost olan Hakan Hatipoğlu dışında, takım olarak konuştuklarını söyleyen Nagihan, 'Bu akşam bir güçlü yarışmacıyı daha kaybettik. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Takımımızın durumu ortada. Oyun bittikten sonra herkes ağlama modundaydı. Yeni gelen arkadaşlar bir haftada halsiz kaldıklarını, bizim aylardır dayanmamızın mucize olduğunu söylüyorlar. Buraya gelmeden konuşma yaptık, buna Hakan katılmadı. Konuşacağımız şey sizin için uç bir nokta olabilir. All Star özellikle erkekleri çok güçlü. Cumali'yi biz iki ay misafir ettik. Dilim varmıyor ama çok saçma gelebilir. Biraz ayaklanmamız adına Cumali'yi karşı takıma transfer etme imkanınız varmı? Çok zor durumdayız' dedi.

    'CUMALİ'Yİ ÇOK SEVİYORUZ AMA...'

    Cumali'yi çok sevdiklerini ama takıma katkısı olmamasından dolayı karşı takıma geçirilmesini istediklerini ifaden eden Nagihan, 'Cumali ara ara sürprizler yaparak oyun kazanıyor. Ama genelde katkısının olmadığını biliyoruz. Kendisi de sporcu olmadığını ve elinden bu kadarının geldiğini söylemişti. Artık konuşacak halimiz yok. Kelimeleri dahi seçemiyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama Cumali'nin katkı sağlayamaması bizi zor durumda bırakıyor' şeklinde konuştu.

    CUMALİ'YVE KAPIMIZ AÇIK

    Ümit Karan biz bir takımız, her misafirin bayımızın üzerinde yeri olur. Biz bir savaş veriyoruz buarada. Biz bu savaşı Cumali ile de Cumali olmadan da veririz. O arkadaşlar öyle bir karar veriyorsa biz onların adına üzülüyoruz ama Cumali'ye kapımızı açarız.

    CUMALİ: KARARA SAYGI DUYARIM

    Cumali ise şunları söyledi. karar takım içinde verildiyse saygı duyarım. Hakan ağabeyin bu kararın içinde olmaması beni mutlu etti. Bu evli çiftlerin anlaşamaması gibi. Zorlamanın bir alemi yok. Bu akyam olsun bitsin diye düşünüyorum.

    Acun Ilıcalı ise "Talebi anladım. bireysel olarak 'Evet ya da hayır' diyemem. Arkadaşlarla toplanacağız ve bir karar vereceğiz" dedi.

  • 6

    FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

    Mersinli olan Funda Alkayış 30 yaşındadır. Dövüş sporlarıyla uğraşan Funda, 27 kez Türkiye şampiyonu oldu. Dünya ve Avrupa şampiyonlukları da var. Dünya’nın en büyük organizasyonlarından birinde tek Türk bayan dövüşçü olma özelliğine sahiptir.
    WBS Avrupa ve Dünya şampiyonluk kemerine sahip olan Funda, Adıyaman’da beden eğitimi öğretmenliği yapıyor.

    FUNDA'NIN SURVİVOR MACERASI 

  • 7

    YAĞMUR BANDA KİMDİR?

    Lise eğitimini tamamlayan Yağmur Banda 12 yaşından beri spor yapıyor. 20 yaşındaki Survivor Yağmur, 12 yıldır ise tekvando sporuyla uğraşıyor. Yağmur'un bu alanda Türkiye ve Balkan şampiyonluğu var. 2014 yılında ise Avrupa şampiyonluğu kazanan Yağmur, bu sene ise Türkiye ikincisi oldu.

    YAĞMUR'UN SURVİVOR MACERASI 

  • 8

    CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

    Iğdır'da doğan Cumali Akgül, 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Iğdır’dan yola çıkan Cumali Akgül, Kars’a, ulaştı. Kars’tan Erzurum'a hareket eden Akgül, yürüyüşünü yarışmanın yayınlandığı televizyon kanalının önünde sonlandırdı. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Beyaz Show'a çıkmış ve Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosuna dahil edilmişti. Cumali, “Hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır” sloganı ile gündeme oturdu. 32 yaşında olan Cumali Akgül, Survivor yarışmasının kendi yaşam tarzını yansıttığını bundan dolayı yarışmaya müracaat ettiğini belirtti.

    CUMALİ'NİN SURVİVOR MACERASI

  • 9

    İşte geçmiş bölümde yaşananlar...

  • 10
    Survivor 2018'in dokuzuncu haftasında Ünlüler ve Gönüllüler takımları ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

    İlk dokunulmazlıkta Gönüllüler'e üstünlük sağlayan Ünlüler ikinci dokunulmazlık oyununu da 10-7 gibi bir skorla kazandı.
  • 11
    42. bölümde Gönüllüler'in ada konseyinde adı en çok yazılan Funda, Cumali ve Yağmur'un ardından elemeye kalan üçüncü isim oldu.

    Survivor'a kimin veda edeceği ise 9 Nisan Pazartesi günü belli olacak.

    İşte 41. geçmiş bölümde yaşananlar...
  • 12

    Survivor son bölümde Acun Ilıcalı baraka ödülü ve takımların dengeleri hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı daha önce en iyilerin oynadığı baraka ödülünde artık takım halinde yarışılacağını ve mücadelelerin üçerli dörterli gruplar halinde yapılacağını söyledi. Yeni takım kadroları hakkında konuşan Ilıcalı “Mustafa Kemal’i ünlüler takımına koyarken amacımız fizik olarak kötü birini oraya geçirmek, takımı güçsüzleştirmek değildi. Mustafa Kemal de altıda altı yaparak bunu gösterdi” dedi.

  • 13

    Cumartesi gününün ilk mücadelesinde Ünlüler ile Gönüllüler takımları baraka ödülünde karşı karşıya geldi. Poğaça ve çay ödüllü yarışmayı 10-7 ünlüler  takımı kazandı.

  • 14

    Günün ikinci mücadelesinde iki takım dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Başa baş geçen yarışmayı 10-8 ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Damla kazandı.

  • 15

    Ada konseyinde adı en çok yazıla Cumali ile Damla’nın adını verdiği Yağmur haftanın ilk 2 eleme adayı oldu. Pazar akşamı oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası yeni eleme adayları belirlenecek.

    İşte 40. geçmiş bölümde yaşananlar...

  • 16
    Survivor'ın 40. bölümünde ödül oyunu ve 10 bin TL ödüllü topu halkalara geçirme mücadelesi yaşandı.

    Yeni takımlar kurulduktan sonra ikinci kez mücadele eden takımlar pilav ve nohut ödülü için yarıştı.
  • 17
    10-6 Gönüllüler'e üstünlük sağlayan Ünlüler pilav ve nohut ödülünü aldı.

    Kazanan takımın kendi arasında oynadığı 10 Bin TL ödüllü oyun ise topları halkalara geçiren Ümit Karan'ın oldu.

    İşte 39. geçmiş bölümde yaşananlar...
  • 18

    Survivor’ın perşembe günü yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı Survivor 2018’in yeni kurallarını açıkladı. Buna göre Survivor’da her hafta 2 dokunulmazlık oyunu oynanacak.

    ACUN ILICALI DEĞİŞİKLİK NEDENİNİ AÇIKLADI

  • 19

    Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan 2 eleme adayı belirlenecek. 2. oyunu da aynı takım kaybederse 1 eleme adayı daha çıkacak.

    SURVIVOR'DA YENİ TAKIMLAR

  • 20

    Eğer dokunulmazlığı diğer takım kaybederse 2 yeni eleme adayı daha çıkacak. Eleme konseyinde 3 ya da 4 aday arasından en az SMS oyunu alan Survivor’a veda edecek. 

    TAKIMI DEĞİŞEN İSİMLERİN İLK SÖZLERİ

  • 21

    Yeni takımların karşılaştığı ilk günde Ünlüler ile Gönüllüler, ailelerinden bir kişi ile konuşma hakkı kazanacakları iletişim ödülünde karşı karşıya geldi. Bayrak yarışına kalan mücadeleyi ünlüler takımı kazandı. 

  • 22

    Günün ikinci mücadelesinde 2 takım et döner ödülü için karşı karşıya geldi. Ödül oyununu kazanan yine ünlüler takımı oldu. İşte Survivor’daki mücadelelerden yansıyan kareler...

  • 23

    Survivor'da takımlar nasıl oldu?

    Yeni Ünlüler: Mustafa Kemal, Ümit, Turabi, Adem, Yiğit, Sema, Berna, Elif, Merve, Sahra

    Yeni Gönüllüler: Hakan, Nagihan, Hilmi Cem, Murat, Damla, Anıl, Cumali, Funda, Yağmur, Birsen

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız