Survivor'dan elenen Seda Demir kimdir? (Son bölümde söyledikleri)

Survivor Seda Demir 31 Ocak gecesi yapılan veda konseyinde Survivor'dan elendi. Demir yarışmadan ayrıldıktan sonra itirafta bulunarak İlhan Mansız hakkında "Hepimizin sevdiği bir futbolcuydu. Ben 18 yaşında İlhan'a aşıktım" ifadelerini kullandı. Peki ama Survivor'ın son bölümünde yarışmadaki adrenalin yüzünden yanlış anlaşıldığını söyleyen Seda Demir kimdir? İşte Seda Demir hakkında bilmedikleriniz ve eleme kararı sonrası Seda'nın sözleri...

Haberler 09.02.2017 - 11:44

  • 1

    Survivor 2017 yarışmacısı Seda Demir 8 Mart 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Seda Demir, 2007 ve 2010 yılları arasında rol aldığı Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle tanınır.

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 2

    Seda Demir, fuarlarda hostestlik yaptı, arkadaşlarının teşvikiyle ajansa kayıt oldu. Birçok kez deneme çekimlerine çağrıldı, bir süre çekimlere gitmeyi reddetsede çekimlere katıldı.

    İlk işi İş Bankası reklamında oynamak oldu. Sonrasında çeşitli reklamlarda rol aldı.

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 3

    Seda Demir ilk dizi deneyimini Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle yaptı. Dizi sona erdikten sonra 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakterini canlandırdı.

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 4

    Kısa bir süre ekranlara ara verdi 2013 yılında İntikam dizisinde Sude karakteri ile ekranlara geri döndü. Ardından 2014 yılında Beyaz Karanfil dizisinde Elif karakterini canlandırdı.

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 5

    İlk sinema deneyimini 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle yaşadı.

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 6

    KONSEYDE NEDEN SEDA'NIN ADI YAZILDI?

    Seda Demir daha önce ödül oyununda İlhan Mansız ve Serhat Akın ile tartışmıştı.

    Seda, oyunlar sırasında kaybetmelerine sinirlenen İlhan Mansız'ın "Konsantre olmuyoruz. Sürekli aynı hataları yapıyoruz" sözlerine "Şimdi bir şey söyleme. Oyun bitsin, ondan sorna konuş" dedi. İşte bu sözler hem İlhan Mansız'ın hem de Serhat Akın'ın sinirlenmesine neden oldu. Üç yarışmacı arasında tartışma yaşandı.

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 7

    Ancak Seda'nın konseyde adı en çok yazılan yarışmacı olmasının asıl nedeni ise arkadaşları tarafından tavrı olarak gösterildi. Ünlüler takımından oyuncular Seda'nın sürekli denize girdiğini ve tatil havasında olduğunu iddia etti. İşte bu tartışmalarla konseye giren Seda elemeye kalması sonrası duygularını şöyle ifade etti:

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 8

    İlk heyecanla 'Kırgın değilim' dedim ama kırgınım. Hatta kimlerin ismimi yazdığı hafif hafif düşünmeye başladıkça daha çok kırıldım. Ben tartışmaların resmen bir kurgu gibi içine çekildim. Daha sonra hallettik, halletmemize rağmen ismim yazıldı.

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 9

    "Bu takımda beden olarak parkura benden daha az uygun olan, takım için daha az yararlı olan insanlar var. Takım ruhu olsaydı benim ismim çıkmazdı."

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 10

    "Demek ki başka şeyler geçerliymiş. Gruplaşma olduğunu söylüyordum. İsmimin yazılmasıyla bunun kanıtlanmış olduğunu düşünüyorum. Yine de teşekkür ediyorum. Demek ki onlardan biri olmadığım için yazılmışım. Bu da benim için bir avantaj. Farklı olmak iyidir."

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

    SURVİVOR 2017 KADROSU

  • 11

    Survivor adasında 31 Ocak gecesi yapılan veda konseyinde en az oyu alan Seda Demir adaya veda etti. Eleme kararı sonrası Seda şunları söyledi:

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 12

    "Şimdi konuşmak çok zor. Ağlamadan duygularımı ifade edebilirsem çok sevineceğim. Çünkü ağlamayı hiç sevmiyorum. Uzun senelerdir hayalimdi Survivor'a gelmek. Bu şekilde yazılmak hoşuma gitmedi.
    Herhangi bir arkadaşa saygısızlık ya da terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum. Sadace oyun sırasında adrenalinin fazla olmasından dolayı iki kavgadan birisi; "Arkadaş yarışıyor moralini bozma" dememden kavga çıktı. Biri de Serhat'a üzülmesinden üzüldüğüm için "Serhat üzülme" dediğim için yanlış anlaşıldım.
    Diğeri de Erdi bana bir şey söyledi. Erdi'nin söylediğini kendime saklamak istememden kaynaklandı. "Erdi ile benim aramda" dedim. Bunlardan dolayı kavgacı ve tartışmacı olarak yansıdı gruba ve o yüzden yazıldım."

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 13

    Seda sözlerine şöyle devam etti:  Bu kadar kolay olmamalıydı. Herkesin kendi fikrini bir iki kere düşünmesini isterdim çünkü bunlar hayaller. Performans olarak kötü olduğumu da düşünmüyorum. Adaya da yararım olduğunu düşünüyordum. Benim için yıkıcı. Söylediğim gibi ben burada tepkimi belli etmeyeceğim. Güçlü durmaya çalışıyorum. Ben bu üzüntüyü üstümden birkaç ay atamam. Çünkü çok ait hissediyordum Survivor'a kendimi.

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 14

    İki kişiye kırgın olduğunu belirten Seda Demir "Çünkü sevdiklerim de var. Onlar da çok üzüldü. Ben burada, adada 1 saat, 1,5 saat ağladım. Ben senede toplasanız iki kere ağlarım. O hakkımı burada bitirdim. Şimdi ağlamayacağım. Nasipten ötesi de olmuyor. Daha çok kalmayı çok çok çok çok isterdim. Yapacak bir şey yok. Hayırlısı" dedi.

    İŞTE SURVIVOR VEDA KONSEYİNDE YAŞANANLAR

  • 15

    Survivor yarışmasından elendikten sonra Panaroma programına katılan Seda Demir açıklamalarda bulundu.

    İlhan Mansız'la yaşadığı tartışmalar nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten Seda Demir, "İlhan'la tartıştık, o beni mahvetti. Daha sonra benden özür diledi, ama özürünü kimse duymadı. Orada hatalı olan kendisiydi. Onun bir popülaritesi var. Hepimizin sevdiği bir futbolcuydu. Ben 18 yaşında İlhan'a aşıktım" dedi.

    "Gençliğinde aşık olduğunu ona söyledin mi?" sorusuna ise "Söyleyemedim. İlk günden tartışma çıkardığı için vazgeçtim. Çünkü kırıldım" yanıtını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız