Birce Akalay: Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış

Hayat Bazen Tatlıdır'ın Hayat Öğretmen'i Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ile boşanma sürecini ve aldatılma iddiaları hakkında konuştu.

Haberler 19.03.2017 - 09:50

  • 1
    "TAVŞAN DAĞA KÜSMÜŞ DAĞIN HABERİ OLMAMIŞ"

    Sarp Levendoğlu'dan boşanan Birce Akalay, "İnsan ayrılık sonrası kendini aşka kapatıyor mu?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Yok canım, niye kapatsın? Aşk dünyanın en güzel şeyi. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Bir dağ yüzünden ben neden evrenin mucizelerine küseyim? Bir deneyim başarısız sonuçlandı diye diğer insanların ve yeni deneyimlerin hakkını yiyemeyiz ki... Hepimizin parmak izi farklı."
  • 2
    ALDATILMA İDDİALARINA YANIT

    Hürriyet'e konuşan Akalay, Levendoğlu'nun kendisini aldattığı iddiaları hakkında ise şu sözleri dile getirdi: "Bazı hikâyeler vardır, kendini içinde daha fazla görmek istemezsin. Bu bazı dedikodular için de geçerlidir. Olayda adı geçen insanlar günün sonunda tanınan kişiler, biz toplum olarak okumayı çok sevmiyor ve insanları manşetlerle kolaylıkla yargılayabiliyoruz."
  • 3
    "SUSMAK İYİDİR"

    "Bu sebeple ne ben kimseye zarar vermek isterim ne de kimse bana zarar versin isterim. O yüzden susmak iyidir. Birileri bir şeyler duymuş, konuşmuş olabilir. Havada bir sürü konuşma baloncukları var gibi düşün... Hepsini cevaplamaya kalkarsam ruhum yaralanır ve kendime saygım kalmaz, çok yorulurum."
  • 4
    "KÖKLÜ ŞEKİLDE BİTİRİRSİN HER ŞEYİ"

    Levendoğlu ile arkadaş kalıp kalmayacağı sorulan 32 yaşındaki oyuncu bu soruyu ise şöyle yanıtladı: "Yaşadığın köklü şeyler sonunda köklü zararlar görmüşsen, köklü bir şekilde de bitirirsin her şeyi. Yeni bir sayfa açarsın. İnsan birlikte anılmak bile istemez bazen. Bu anlattığım geçmişte yanlışlara yenilen dostluklarım için de geçerli.
  • 5
    Eski eşinin isminin yazdığı dövmesini sildirdiğini söyleyen Akalay, bir daha bir erkeğin ismini koluna yazdırmayacağını sözlerine ekledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız