Time'ın En etkili 100 kişi kapağındaki Prens Harry ve Meghan Markle'ın verdiği ince mesajlar

Prens Harry ile eşi Meghan Markle, Time dergisinin En Etkili 100 isim listesinde yer aldı. Derginin kapak çekimde 383 bin 425 dolarlık mücevher takan Markle’ın saçıyla otoritesini yansıttığı, eşine yaslanan Harry'nin ise kadının güçlendirilmesine işaret ettiği analiz edildi.

Haberler 17.09.2021 - 08:48

  • 1

    ABD merkezli saygın haber dergisi Time, her yıl dünyadaki en etkili 100 ismi belirliyor. Time’ın 2021 yılı En Etkin 100 isim listesinde yer alan Prens Harry ile eşi Meghan Markle, derginin kapak çekimleri için profesyonel bir ekiple çalıştı. Kapak için yapılan fotoğraf çekiminin perde arkasında, ünlü çiftin kıyafetten saça, mekanlardan ışığa kadar her detayı büyük bir ekiple düşünüp programladığı ortaya çıktı. 

    Time, en etkili 100 kişiyi açıkladı: Listede bir Türk var / Haber Detay- Tıkla Oku

  • 2
    Ekipte ünlülerin modacıları Nina ve Claire Hallworth’un yanı sıra bir grup elit stilistin yer aldığı belirtildi. Meghan’ın düğünündeki dağınık topuzu yapan Serge Normant’ın düşesin derginin kapağındaki dalgalı saç stilini de oluşturduğu bildirildi.
  • 3
    ‘Gücünü yansıtıyor’

    Konuyla ilgili yorum yapan saç stilisti James Johnson, “Markel’ın saçını ortadan ayıran büyük dalgalar onun otoritesini, saçlarının uçlarındaki dalgalar ise yeni statüsündeki gücünü yansıtıyor. Erkeği tarafından desteklenen ve bize gücünü gösteren Beyonce hissini veriyor bana" dedi.

  • 4
    Johnson, "Eşine yaslanan Prens Harry, kadının güçlendirilmesine işaret ediyor. Öte yandan Markle’ın elleri hassas yanını gösteriyor” diye konuştu.

  • 5
    Mücevherlerini özenle seçti

    Meghan Markle’ın kapak fotoğrafı için 383 bin 425 dolarlık mücevher taktığı belirtildi. Bazı parçaların, Meghan’ın en çok kullandığı aksesuarlar arasında olduğu görüldü. Bunlar arasında Prens Harry’nin hediye ettiği, annesi Prenses Diana’nın 23 bin dolarlık altın Cartier Tank saati de yer aldı.
  • 6

    Meghan’ın Shiffon marka 525 dolarlık iki adet serçe parmak yüzüğünün ise “Kız kardeşlik sözüyle kadınların birbirine desteğini” simgelediği bildirildi.

  • 7

    Daily Mail gazetesinin yorum aldığı Darren Stanton ve iletişim koçu Robin Kermode'ın ortak görüşü ise; fotoğrafların zorlama, tuhaf ve pazarlama kampanyası gibi göründüğü şeklinde oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız