Tuba Büyüküstün ile Murat Boz aşk mı yaşıyor?

Aslı Enver'den ayrıldıktan sonra uzun süredir yalnız olan şarkıcı Murat Boz ile geçtiğimiz yıl Umut Evirgen ile ilişkisini noktalayan oyuncu Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı iddia edildi. Çiftin önceki akşam baş başa yemeğe çıktığı konuşuluyor.

Haberler 27.06.2021 - 15:48

  • 1
    Aslı Enver'den ayrıldıktan sonra uzun süredir yalnız olan Murat Boz ile geçtiğimiz yıl Umut Evirgen ile ilişkisini noktalayan Tuba Büyüküstün hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
  • 2
    Habertürk'ün haberine göre, dijital platformda yayınlanacak olan Another Self'te yer alacak ikilinin aşk yaşadığı iddia ediliyor. Boz ve Büyüküstün, dün akşam saatlerinde Beykoz'daki bir mekanda baş başa yemek yedi. Çift, daha sonra da Boğaz'da tekne turu yaptı.

    Taraflardan şimdilik bu iddialara yanıt gelmedi.

  • 3

    6 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ

    Büyüküstün'ün, 2011'de evlendiği oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'tan 2017'de boşanmıştı. Haklarında zaman zaman boşanacaklarına dair haberler çıkan ancak her seferinde iddiaları yalanlayan çift, evliliklerini noktalamıştı.

  • 4
    Büyüküstün'ün bu evliliğinden Maya ve Toprak adında ikiz kızları bulunuyor.
  • 5

    2012'DE BOŞANDI

    2008'de Eliz Sakuçoğlu ile hayatını birleştiren Murat Boz da 2012 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

  • 6

    "İLİŞKİM YOK, OLURSA SÖYLERİM"

    Ardından ünlü şarkıcı, Aslı Enver ile yeni bir aşka yelken açmış ve çiftin nikah masasına oturması beklenirken sürpriz bir şekilde yolları ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta Murat Boz’un ismini saklı tuttuğu bir kadınla aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan iddiaların ardından Boz, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak dedikoduları yalanladı. Boz, "Bir ilişkim yok. Olursa bunu muhakkak sizlerle paylaşırım" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız