Ümit Erdim: Kilo verince iş bulamadım

Mide küçültme ameliyatı ile 73 kilo vererek, 142'den 69 kiloya düşen oyuncu Ümit Erdim, bir takipçisinin "Eski haline dön, böyle iş bulamazsın" yorumuna yanıt verdi. Erdim, "Katılıyorum, zaten bulamadım ama bu yüzden de eski halime dönmeye niyetim yok, üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Haberler 03.07.2020 - 07:14

  • 1
    Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena gibi dizilerde rol alan Ümit Erdim, mide küçültme ameliyatı ile 73 kilo vererek, 142'den 69 kiloya düştü. Bambaşka bir görünüme kavuşan 35 yaşındaki Erdim, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.
  • 2

    Erdim, uzun süredir ekranlardan uzak kalmasının en büyük sebebinin zayıflaması olduğunu açıkladı.

  • 3

    Ümit Erdim, bir takipçisinin "Eski haline dön, böyle iş bulamazsın" yorumuna, "Katılıyorum, zaten bulamadım ama bu yüzden de eski halime dönmeye niyetim yok, üzgünüm" şeklinde yanıt verdi.

  • 4

    Sürekli çok zayıfladığı yönündeki eleştirilere maruz kalan oyuncu, geçtiğimiz aylarda bir takipçisinin "Keşke bu kadar zayıflamasaydın. Hastalıklı gibi görünüyorsun" yorumuna ise şu cevabı vermişti:

  • 5

    Ya hastalıklıysam? Şu anda nasıl bir kalp kırıklığı ve üzüntüye sebep olduğunu hayal edebilir misin? Gerçekten çeşit çeşit yüzlerce hastalıkla mücadele eden bu kadar insan varken bu cümleler böylesine kolay çıkmasın elinizden, ağzınızdan. Azıcık sakin olun!

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız