Ünlülerin çalışanları tarafından deşifre edilen ev sırları

Hollywood'un ünlülerinin kameralar karşısındaki hallerini biliyorsunuz. Peki ya evlerindeki yani kapalı kapılar ardındaki durumları hakkında bir fikriniz var mı? İşte ünlülerin çalışanları tarafından deşifre edilen ev halleri...

Haberler 26.07.2018 - 13:23

  • 1
    Brad Pitt

    Ünlü aktör Brad Pitt'in sabun ve deodorant kullanmaktan hoşlanmadığını uzun zaman önce duymuş olmalısınız. Peki bunlar yerine neyle temizlendiğini biliyor musunuz. National Enquirer dergisinin iddiasına göre Pitt, sabun yerine evde hazırlanmış bir karışım kullanmayı tercih ediyor. Su, limon ve elma sirkesinden oluşan bu karışım yüzünden de pek de hoş olmayan bir koku yayıyor çevresine. Hatta çocukları onu "kokmuş baba" diye çağırıyor. Derginin ileri sürdüğüne göre aktör, sabunların özellikle de antibakteriyel olanların, hem gezegene hem de insanın yaşlanma süreci üzerine olumsuz etkileri olduğunu okuduğundan bu yana temizlik için bu ev yapımı karışımı kullanıyor.
  • 2
    Cindy Crawford

    Crawford 2012 yılında Cadillac için yapılan bir çekimde objektif karşısına geçti. Çekimin sonunda da firma ona bir araba hediye etti. Yani bir Cadillac, Crawford ise "Sen ister misin. Benim bu arabaya ihtiyacım yok" diyerek Cadillac'ın anahtarlarını asistanına uzattı. Evet, yanlış okumadınız Cadillac'ı asistanına hediye etti.
  • 3
    Kristen Stewart ise evinde kelimenin tam anlamıyla baca gibi tütenlerden. Stewart, zincirleme içtiği sigaraları na söndünüp çöpe atmak gib ibir adete sahip değilmiş. Öyle ki evinin her yerinde hatta buz dolabında bile sigara izmaritleri bulurmuş çalışanları.
  • 4
    George Clooney

    Değerli bir likör koleksiyonu olan George Clooney ise onları gözü gibi koruyor. Evde olmadığı zamanlardayardımcılardan birinin bu likörlerin tadına bakıp bakmadığını anlamak için de şişelere işaret koyuyor.
  • 5
    Britney Spears ise dağınıklığıyla tanınıyor.Eski yardımcıları ünlü şarkıcının yatağının altından yarısı yenmiş hamburgerler, kurabiyeler ve patates kızartmaları topladıklarını anlatmışlardı. Spears eve geldiğinde üstünde başında ne varsa çıkarır hepsini de dolaba kaldırmadan işi bittiği yerde bırakırmış.
  • 6
    Demi Moore

    Demi Moore'un güzelliğine ne kadar düşkün olduğunu bilmeyen yok. Bu uğurda binlerce doları da estetik kliniklerine akıtıyor. Moore, kendi başınayken bile eğer ışık doğru açıdan gelmiyorsaa aynaya bakmazmış. Bunun için de yardımcılarının ortamı yumuşak ışıkla aydınlatmasını istermiş.
  • 7
    Reese Witherspoon

    Reese Witherspoon üç çocuk sahibi olmasına rağmen evini temizve düzenli tutmasıyla ünlü. Çalışanlarına yapacak fazla iş bırakmayan Witherspoon, ayrıca kendi giymediği pahalı tasarım elbiselerini de yardımcılarına hediye ediyor.
  • 8
    Ryan Gosling

     Eski yardımcılarından birinin anlattığına göre aktör göğsündeki kıllardan hiç hoşlanmazmış. Bunun için de ayda birkaçkez ağda yapıtırırmış.
  • 9

    Sandra Bullock

    Peki ya Sandra Bullock'un gece ya da gündüz günün her saatinde perdelerini kapalı tuttuğunu ve yardımcılarını da bu konuda uyardığını biliyor muydunuz. Bu iddialara göre Bullock, evinin birileri tarafından gözetlenmesinden korktuğu için böyle bir önlelm alıyormuş kendince. 

  • 10
    Tom Cruise ile Katie Holmes evli oldukları sırada yaşadıkları ev kelimenin tam anlamıyla sıkı bir disiplin ve sarsılmaz kurallarla yönetilirmiş. Tıpkı bir otel gibi misafirlerin ve akrabaların eve giriş çıkışları da belirli saatlere bağlanmış, Ayrıca Tom Cruise kelimenin tam anlamıyla temizlik takıntısına sahipmiş. Kendi egzersiz aletlerini eşinin bile kullanmasına izin vermezmiş.
  • 11
    Megan Fox

    Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Megan Fox, tuvaletten çıkarken sifon çekmeyi unuttuğunu itiraf etti. Fox evde temizlik yapmadığını ve kıyafetlerini de genellikle çıkardığı yerde bıraktığını da anlatmıştı.
  • 12
    Jennifer Aniston

    Evde rahat giysilerle dolaşmayı tercih eden Aniston çalışanların önünde bile iç çamaşırları ya da şeffaf geceliklerle dolaşmaktan çekinmiyor. Eski çalışanlarından biri Aniston ile bir dönem evli olduğu Theroux'nun Grinin Elli Tonu adlı kitabı dikkatli bir şekilde okuyup özel hayatlarını hareketlendirmeyi ve bir çocuk sahibi olmayı bire konuştuklarını iddia etti.
  • 13

    Cameron Diaz

    Cameron Diaz, bir ajansa verdiği demeçte bir elbiseyi yaklaşık bir hafta değiştirmeden giydiğini itiraf etti.
  • 14

    Christina Aguilera


    Christina Aguilera, Jason Bratman ile evli olduğu dönemde yardımcıları onun 'fantezi' giysilerini evin çeşitli yerlerinden toplamaktan bıkıp usandıklarını itiraf etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız