Ünlülerin spor sırları

Milyonların önünde her zaman formda ve kusursuz görünen ünlü isimler bunu nasıl başarıyor. Kuşkusuz spor onların sırlarından biri. İşte Vogue Türkiye'den E. Şevval Yürüten'in hazırladığı ünlü isimleri spor sırları...

Haberler 06.09.2018 - 08:40

  • 1
    Gigi Hadid

    Yeni nesil süpermodel Gigi Hadid, çocukluğundan beri atletik yapısını tutkunu olduğu sporlara borçlu. Çocukken ata binen ve voleybol oynayan Hadid, New York’a ilk geldiğinde sporu özlediği için boksa başlıyor. Spor salonu kızı olmadığını söyleyen Hadid, boks ile hem enerjisini atıyor hem de kusursuz fiziğini koruyor.

  • 2
    Candice Swanepoel

    Victoria’s Secret meleği Candice Swanepoel, meşhur fitness antrenörü Justin Gelband ile düzenli olarak çalışıyor. Güzel model esnemek, rahatlamak ve beynini dinlendirmek içinse yoga ve meditasyon yapıyor.
  • 3
    Miranda Kerr

    Süpermodel anne Miranda Kerr, haftada iki kez yoga ve pilates yapıyor. Kasları üzerine çalışırken plank egzersizini tercih eden Miranda Kerr, ayrıca Ballet Beautiful’un DVD’leri eşliğinde bale yapıyor.
  • 4
    Bella Hadid

    Bella Hadid de ablası Gigi gibi boksu tercih ediyor. Fitness yaptığında yoğun egzersizlerden keyif aldığını belirten Bella, yoganın ona göre olmadığını düşünüyor.

  • 5
    Alicia Vikander

    Hollywood klasiği Tomb Raider filmi için Lara Croft'a dönüşen İsveçli oyuncu Alicia Vikander, rolü için içindeki fitness canavarını ortaya çıkardı. Bale, spinning, MMA egzersizi, boks, tırmanış, yüzme ve daha birçok sporla etkileyici kaslarını elde eden Alicia Vikander, gerçek bir fitness motivasyonu!
  • 6
    Adriana Lima

    Boks tutkunu olan Adriana Lima son dönemde dairesel antreman ve koşuya yöneldiğini açıkladı. Yeni yemekler denemeyi seven Adriana Lima’nın en büyük fit kalma sırrı bedenini her daim aktif tutması, bu da yediklerini dengeleyebilmesini sağlıyor. Ayrıca Victoria’s Secret modelinin başka bir fitness sırrı da her sabah kalktığında ip atlaması, Brezilyalı güzel bu egzersizle güne zinde ve enerjik başlıyor.
  • 7
    Kate Hudson

    Hollywood'un ikonik kadın oyuncularından Kate Hudson, ruh haline göre egzersizini seçiyor. Yoga, kardio, spinning, pilates, birçok spora şans veren Hudson'un vazgeçilmez fitness egzersizi Brazilian Butt Lifts. 38 yaşındaki oyuncu, çoğu zaman evde egzersiz yapmayı tercih ediyor.
  • 8
    Emily Ratajkowski

    Spor salonlarını sevmeyen ama yemek yemeyi bir o kadar seven model Emily Ratajkowski fit fiziği nasıl mı koruyor? Cevabı doğada! Los Angeles'ta tırmanış, yürüyüş ve koşu yapmayı seven ünlü model, zaman zaman stüdyoda zaman zaman doğada yoga yapıyor.
  • 9
    Margot Robbie

    Oscar adayı olan I, Tonya filminin yıldızı Margot Robbie'nin fitness rutini girdiği roller gibi zorlu mu? Robbie, herkesi şaşırtarak aslında rolleri için hiç spor salonuna gitmediğini açıklıyor. Avustralyalı güzel, yalnızca yaklaşan kırmızı halı etkinliklerinden önce fitness antrenörünü ziyaret ediyor ve ondan üç günde incelmeyi rica ediyor.
  • 10
    Blake Lively

    Hamileliğinde aldığı 28 kiloyu doğum sonrasında vermeyi başaran Blake Lively, geçtiğimiz gün Instagram'da sırrını açıkladı. Antrenörü Don Saladino ile çalışan Lively, azim ve kararlıklıkla bir sene içinde eski fiziğine, kilosuna ve kusursuz kaslarına kavuştu.
  • 11

    Taylor Swift

    Pop yıldızı Taylor Swift’in favori sporu tabiki de dans kardiyosu. Kliplerinde ve konserlerinde tempolu dans performansları gösteren Swift, Avustralyalı antrenör Simone De La Rue’nin Body By Simone dans stüdyosundan çıkmıyor. Taylor Swift, uzun esnek fiziğini ve etkileyici bacak/kol kaslarını dansa borçlu diyebiliriz!

  • 12
    Lily Collins

    Genç oyuncu Lily Collins de aktif yaşam savunucularından. Birkaç senedir Body by Simon salonuna düzenli olarak giden Collins, esnekliğe, kaslarına ve vücuduyla barışık olmaya özen gösteriyor. Collins'un fitness azmi ve istikrarının sırrıysa, sporu kız arkadaşlarıyla sabah buluşmasına dönüştürmesi!

  • 13
    Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez de antrenör eşliğinde spor yapmayı seven ünlülerden. Yıllardır Tracy Anderson ve David Kirsch ile çalışan J.Lo, dans, koşu ve ağırlık kaldırmada oluşan karışık kardiyo yapmaktan hoşlanıyor. J.Lo’nun fit kalma sırrıysa düzenli olarak spor rutinini değiştirmek. Güzel şarkıcı/oyuncu böylece vücudunu sürekli yeni dengelerle şaşırtıyor ve spordan sıkılmıyor!
  • 14
    Beyonce

    Superstar Beyonce, Jay-Z ile birlikte çıkacakları turneye yoğun bir fitness & diyet temposuyla hazırlanıyor. Vegan diyetine başladığını Instagram'dan duyuran Beyonce'nin fitness sırrı fizikselden önce mental olarak güçlenmek. Kendini zorlamayı seven Kraliçe B.'nin fitness konusunda kuralları katı: "Sağlıklı olmak ve doğru seçimler yapmak zorundasınız" diyor.
  • 15
    Khloe Kardashian

    Kardashian’ların fitness obsesyonunu bilmeyen yok sanırım? Revenge Body programının yaratıcısı Khloe, kardiyoda alt vücut çalışmayı seviyor. Spor yaparken sınırlarını zorlayan reality yıldızı, poposunu merdiven inme çıkma egzersiziyle şekillendirdiğini açıkladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız