Ünlülerle ilgili inanılan efsaneler

Bazı ünlüler hakkında dikkat çekici komplo teorileri üretiliyor. Örneğin Beyonce’nin aslında kısır olduğu ve hiç hamile kalmadığı, Stevie Wonder’in aslında görebildiği, Walt Disney’in bedeninin gelecekte uyandırılmak üzere dondurulduğu gibi çarpıcı iddialar sürekli gündeme getiriliyor.

Haberler ntv.com.tr 21.07.2017 - 11:14

  • 1

    "Walt Disney’in bedeni kriyojenik olarak donduruldu"

    Walt Disney’in bedeninin gelecekte uygun teknoloji bulunduğunda uyandırılmak üzere kriyojenik olarak dondurulduğu iddia ediliyor. Oysa ünlü animatör ve yönetmenin öldükten sonra bedeninin yakıldığı, küllerinin de Los Angeles’taki hatıra parkına gömüldüğü biliniyor.    

  • 2

    "Prens Charles gerçekte Prens Harry’nin babası değil"

    Prenses Diana ve ailesi, yıllarca ilginç komplo teorileriyle karşılaştı. Kızıl saçlı Prens Harry’nin gerçek babasının Prens Charles değil James Hewitt olduğu da bu teoriler arasında yerini buldu.

    Her ne kadar Prenses Diana ile Hewitt’in aşk yaşadıkları gibi bir haber hiçbir zaman çıkmasa da Hewitt’in Prens Harry’nin babası olduğu konusunda ısrarlı olanlar mevcuttu. Öte yandan Harry’nin aslında en çok dayısı Charles Spencer’a benzediği biliniyor.

  • 3

    "Stevie Wonder gerçekte görme engelli değil"

    Dünyaca ünlü efsanevi şarkıcının görme engelli taklidi yaptığı ama aslında görebildiği iddia edildi. Wonder’ın basketbol oynaması, bir defasında düşen bir mikrofonu yakalaması, iddiayı desteklemek için öne sürülenler arasında. Elbette, bu komplo teorisi, bir insanın neden 67 yıl boyunca göremiyor taklidi yapmak isteyeceğini açıklamıyor.

  • 4

    "Marilyn Monroe 50 bedendi"

    Marilyn Monroe’nun vücudu, ideal kadın vücudu olarak hafızalara kazınmış olsa da bazıları ünlü aktrisin aslında büyük beden olduğunu iddia ediyor. 40 beden olduğu bilinen Monroe’nun aslında 50 beden olduğunu ileri sürenler var.  

  • 5

    "Beyoncé aslında hamile değildi"

    Bu dedikodu, ünlü şarkıcının ilk hamilelik döneminde Avustralya’da bir TV programında dile getirildi. Beyonce’nin hamilelik döneminde giydiği kıyafetlerde göbeğinin sahte durduğu, ünlü şarkıcının aslında kısırlık sorunu yaşadığı ve sahte hamilelik duyurusu yaptığı öne sürüldü. Beyonce’nin şimdi 5 yaşında bir kızı ve yenidoğan ikizleri var. 

  • 6

    "Lorde aslında 45 yaşında"

    Yeni Zelandalı dünyaca ünlü şarkıcı Lorde’nin gerçek yaşıyla ilgili dedikodular dikkat çekici. 20 yaşında olduğu bilinen ve ilk çıkış albümünü 17 yaşında yapan şarkıcının, bazı hayranları tarafından gerçekte 40 yaşında olduğu iddia ediliyor.

  • 7

    "Avril Lavigne aslında öldü, yerine bir başkası geçti"

    Bu iddia, 2015 yılında, Brezilya’da yayınlanan bir web sitesinde dile getirildi. Ünlü pop punk şarkıcının 2003 yılında öldüğü ve yerine Melissa Vandella adlı bir dublörün geçtiği öne sürüldü. Bu iddiayı desteklemek için de Lavigne’in yüzündeki benlerinin yok olduğu belirtildi.
  • 8

    "Gerçek Paul McCartney 1966’da öldü"

    Bu teoriyi destekleyenler, Beatles üyesi Paul McCartney’nin yıllar önce bir trafik kazasında öldüğünü ve yerine bir dublörün geçtiğini düşünüyor.

  • 9

    "Katy Perry, JonBenét Ramsey’in ta kendisi"

    Katy Perry’nin bazı hayranları, onun aslında Katy Perry olmadığını, gerçek adının JonBenét Ramsey olduğunu iddia ediyor. Ancak Ramsey altı yaşında hayatını kaybettiği bilinen ve ölümündeki sır perdesi aralanamayan bir çocuk. Oysa Ramsey doğduğunda Katy Perry zaten altı yaşındaydı.

  • 10

    "Elvis Presley hala yaşıyor"

    Bazı hayranları Elvis Presley’nin öldüğüne hiçbir zaman inanmak istemedi. Presley’nin, öldüğü günün hemen ertesinde John Burrows adıyla Buenos Aires’e tek gidişlik bilet aldığı iddia edildi. Burrows adlı kişinin Elvis Presley gibi görünmesi ve konuşması, bu iddiayı desteklemek isteyenlerin sarıldığı bir kanıt oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız