Victoria ve David Beckham çiftinin oğlu Romeo artık bir model

Futbol kariyerinin ardından moda ikonuna dönüşen David Beckham ile şarkıcılığın ardından moda tsarımcılığı yapmaya başlayan Victoria Beckham'ın 18 yaşındaki oğulları Romeo da moda sektörüne girdi. Romeo artık aranan bir model. 

Haberler ntv.com.tr 20.01.2021 - 09:48 Son Güncelleme : 20.01.2021 - 09:53

  • 1

    Victoria ve David Beckham çiftinin 18 yaşındaki oğlu Romeo Beckham, ebeveynlerinin izinden giderek moda sektörüne girdi. Romeo Beckham, eski futbolcu olan ama şimdilerde bir moda ikonuna dönüşen ve marka yüzü olarak sık sık objektif karşısına geçen babası David Beckham ile eski Spices Girls şarkıcısı ama bugünün moda tasarımcısı ve marka sahibi annesi Victoria Beckham’ı örnek alarak moda dünyasında kendini kanıtlama yolunda ilerliyor.

  • 2

    MERT ALAŞ'A POZ VERDİ

    Romeo, modanın kutsal kitabı olarak görülen L’Uomo Vogue’a kapak oldu. ilk kez bir dergiye kapak olan genç modelin fotoğraflarını, dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile ortağı Marcus Piggott çekti.

  • 3

    Noel’den kısa süre önce Londra’da yapılan çekimde, Romeo Beckham, farklı tasarımcıların kıyafetleri ile vintage giysileri sergiledi.

  • 4
    Romeo Beckham’ın imajı çekimden önce stilist Louis Ghewy tarafından özel olarak değiştirildi ve saçları sarıya boyandı.
  • 5

    "GURUR DUYUYORUM"

    Victoria Beckham, oğlunun dergi kapağı fotoğrafını Instagram’da paylaşarak, “Seninle gurur duyuyorum Romeo” dedi.

  • 6

    David Beckham da 65 milyon takipçisine oğlunun kapak olduğu haberini vererek, “Seninle gurur duyuyorum Romeo. L’Uomo Vogue’a ne harika bir ilk kapak oluş bu”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız