William Hall Macy: Utanmaz bir adam değilim (Shameless yeni sezon başlıyor)

'Shameless' (Utanmaz) dizisinin 8’inci sezonu, 5 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrol oyuncusu William H. Macy, bilinmeyenlerini anlattı hem de yeni sezonla ilgili ipuçları verdi.

Haberler 08.10.2017 - 13:26

  • 1
    'Shameless' dizisinde Frank Gallagher karakterine hayat veren William H. Macy Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı.

    Bu sezon Frank’i neler bekliyor?

    "Bu sezon Frank iş buldu, kredi kartı aldı, yeni bir takım elbise aldı, alkolü bıraktı... Ama bu güzel gelişmeler uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Bir de kafayı emekliliğe taktı. Sosyal güvenlik ofisine gidip maaşa bağlanmak istiyor. Geleceği hakkında endişeli."
  • 2
    8 sezon dile kolay... Bu kadar uzun süre aynı kişiyi oynamak nasıl bir his?

    "8 sezon boyunca aynı adamı oynayınca karakteri avucunun içi gibi ezberliyorsun. Bence böyle uzun projelerde oyuncu için zor olan ne biliyor musun, yazarlar karakterin alıştığın huylarının biraz dışında bir şey yazdığında telefon edip 'hayırdır, ne alaka' demek istiyorsun. Tabii biz oyuncular bunu yapamıyoruz. Çünkü bizim piyasamızda aktörlerin istekleri pek dinlenmiyor..."
  • 3
    Gerçek hayatta ne kadar “Shameless”sın (Utanmaz)?

    "Utanmaz bir adam değilim ama cesurum. Bazı durumlarda Frank’in tepkilerini çok seviyorum. Espri yeteneğine bayılıyorum. İhtiyaç duyduğumda Frank’i taklit ediyorum mesela..."
  • 4
    8 yıl önceye gidelim. Çocuklar da sette büyüdü.

    "Hayret ve gurur verici bir şey... Emma sette aralarda çekim yaptığımız mahallenin çocukları ile oyun oynardı. 8 yıl önceki çocuk şimdi çok güzel bir genç kadına dönüştü. Emma hayatında ilk defa bir erkekle kameralar önünde öpüştü, o sahne çekilene kadar hiç öpüşmemiş! Ethan Cutkosky çok akıllı bir delikanlı oldu..."
  • 5
    Dizi sosyal tabakanın en alt kesiminde yaşayan bir aileyi anlatıyor. Fanların tepkileri nasıl?

    "Dizi Netflix’e satıldıktan sonra hayran kitlemiz 4-5 kat arttı. Mesela Chicago’da çekimlerdeydik, yağmur altında 200-300 hayranımız tüm gün bizi bekledi. Hikaye çok iyi yazılıyor. Dolayısıyla toplumun her kesimi Gallaghers ailesini çok seviyor..."
  • 6
    Shameless'ın Türkiye uyarlaması Bizim Hikaye'de Frank Gallagher karakterine denk gelen rolü Reha Özcan canlandırıyor. Reytinglerde zirvede yer alan dizinin diğer başrollerinde ise Hazal Kaya ve Burak Deniz yer alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız