Yeni yıla hazırlanırken dizi stilinden ilham alın (Yılbaşında ne giymeli?)

Yılbaşını evde de kutlasanız bir eğlence mekanında da, yerine göre ne giyeceğiniz önemli. Yılbaşında ne giyeceğine hala karar veremediyseniz sevilen dizi Dolunay’dan ilham alabilirsiniz. İşte yılbaşı gecesine hazırlanma tüyoları...

Haberler 27.12.2017 - 11:06

  • 1
    Doğallıktan ödün vermeden romantik ama iddiali bir stil isteyenler Dolunay'ın Nazlı'sı Özge Gürelden ilham alarak transparan detayları ile göz dolduran koyu renk bir elbiseleri tercih edebilirler.
  • 2

    Bu sene kürk detaylar çok konuşuluyor! Partinin “It Girl” kızı olmak için kombininizi Nazlı gibi tüylü kürk ceket ile tamamlamayabilirsiniz. Hemen her renk ve desende kürk ile momsjean pantolonunuzu parlatmak için kullanabilirsiniz.

  • 3

    ŞIKLIK TÜYOLARI

    Yılbaşını nerede geçireceksiniz? Evde ailenizle, şık bir restoranda ya da oteldeki bir yılbaşı balosunda... Yerine göre uygun bir tercihte bulunmak önemli. Ama kıyafetiniz kadar aksesuarları da özenle seçmek gerekiyor. İşte yılbaşı gecesi için şıklık tüyoları...
  • 4

    Kırmızı olmazsa olmaz

    Maxim dergisinin 2017 “Dünyanın En Seksi 100 Kadını” listesinde birinci sıraya giren ünlü model Hailey Baldwin'in cesur stilinden ilham alın.
  • 5

    İkonik çizme

    Kendall Jenner'ın NBA maçına giderken bile giydiği 2017 yılına damga vuran payetli çizmeler ister elbiseyle isteyle pantolonla bu yılbaşı gecenizin kurtarıcısı olabilir.
  • 6

    Rahatlık ve şıklık bir arada

    Yılbaşını kendi evinizde ya da arkadaşlarınızın evinde, sevdiklerinizle beraber kutlayacaksanız rahat olduğu kadar dozunda bir şıklık da yakalamak gerekiyor. Tayt ve bluz ikilisi rahatlık açısından iyi birer tercih olacaktır. Ama seçtiğiniz bluzun payetli olması kıyafetinize şıklık katmak açısından doğru bir karar olabilir. Ya da kısa tulum ve parlak opak çorap ikilisini tercih edebilirsiniz.

  • 7

    Parlak-mat dengesi

    Restoranlarda yapılan yılbaşı kutlamaları da popüler. Restoran stili için mini elbise ve blazer ceket kombini iyi bir seçim olabilir. Ceketle kombinlemek için parlak kumaştan pantolon da tercih edebilirsiniz. Pantolonu ipek bir bluzla tamamlamak doğru bir yılbaşı şıklığı yakalamanıza destek olur. Parlak ve mat uyumu önemli. Parlak pantolona mat ceket ya da mat elbiseye parlak kumaşlı ceket kombini dengeyi sağlamak açısından dikkat etmeniz gereken bir nokta.
  • 8

    Maksi elbise şıklığı

    Yılbaşı gecesini arkadaşlarınızla birlikte bir otelde düzenlenen partide geçirecekseniz maksi elbise şıklığından yararlanabilirsiniz. Penye türünde maksi elbiseler günlük giyim için uygunken, özel bir balo için şifon şıklığı önerilebilir. Maksi elbiseyle gösterişli bir havaya bürüneceğinizden, uzun kabarık etekler, işlemeli seçeneklerden kaçınmak makul bir şıklık yakalamak açısından önemli.

  • 9

    Ofis partisi tarzı

    Genelde yılbaşı öncesinde düzenlenen ofis partilerinde her zamanki ofis görünümünden sıyrılmak gerekiyor. Ama farklı bir görünüm yakalamak isterken fazla abartıya kaçmayıp dengeyi yakalamak da önemli. Etek üzerine tercih edeceğiniz bluzun yakasında taşlı işlemeler olabilir. Ya da skinny pantolon üzerine payetli bluz, şifon mini etek üzerine kısa deri ceketle farklı kombinler yaratabilirsiniz.

  • 10

    Parti türüne göre ayakkabı

    Kıyafet kadar ayakkabı seçimi de önemli. Ev partisinde kıyafetinizi sade bir babetle tamamlayabilirsiniz ama otelde düzenlenen yılbaşı balosuna ya da restorandaki yılbaşı kutlamasına stiletto ile gitmeniz yerinde bir tercih olur. Ofis partileri için şıklığınızı topuklu botla tamamlayabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız