Star TV yeni sezona hazır

Star TV tanıtım çekimleri tamamlandı. Kiralık Aşk, Yüksek Sosyete, Hayat Bazen Tatlıdır, Paramparça ve Kara Sevda dizilerinin oyuncuları yeni sezon öncesi ntv.com.tr'ye konuştu.

Haberler 10.09.2016 - 10:44

  • 1

    KİRALIK AŞK

    Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Kiralık Aşk'ın yeni sezon oyuncu kadrosuna Seçkin Özdemir ile Müjde Uzman da dahil oldu.
  • 2

    "HAYATIMDA BİR ŞEYLER DEĞİŞECEK"

    Dizide Defne karakterine hayat veren Elçin Sangu, “Geride bıraktığımız sezondaki çok ağır dramlı ve gergin bir son sahneden sonra Defne'nin hayatında bir şeyler değişmiş olacak. Hep birlikte izleyip göreceğiz” dedi.
  • 3

    "DÖNÜN ÖZLEDİK"

    Seyircilerin yaz aylarından itibaren “Dönün, özledik” mesajları gönderdiklerini söyleyen 31 yaşındaki oyuncu “Seyircilerimiz bizi yeni sezonda da yine her zamanki sevgileriyle, ilgileriyle izleyecekler” diye konuştu.
  • 4

    "ŞARKI SÖYLEMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK"

    Dizi dışında kalben sıcak baktığı bazı sinema projelerinin olduğunu söyleyen Sangu, Mersin Üniversitesi Opera Bölümü’nden mezun olduğu için, “Projelerde eğer karşıma karaktere uygun, karakterin şarkı söylemesini gerektiren bir şey gelirse rolün icabı olarak söylerim. Ama ekstra olarak şarkı söylemek gibi bir niyetim yok” dedi.
  • 5

    "PRENSKEN KRAL OLACAK"

    Dizide Ömer karakterine hayat veren Barış Arduç ise “İlk sezonda bir sürü hikaye oldu ve finali çok etkileyiciydi. Çok kaotik bir durumda bıraktık. Yine şahsına münasır, başkalaşım geçiren, öğrenerek gelişen, aslında geliştikçe daha da büyüyen, prensken kral olma yolunda giden bir Ömer göreceğiz" dedi.

  • 6

    "SEVENLERİMİZ OLACAKTIR"

    Diziyle büyük bir hayran kitlesi edinen 28 yaşındaki oyuncu, “Yaptığı işin takdir görmesini her meslek erbabı ister” dedi. Arduç, “Kiralık Aşk" dizisi izleyicilerinden beklentisini şöyle açıkladı: “Bu işin aldığı reaksiyon daha büyük olsun gibi bir azmim yok. Biz işimizi iyi yaptıktan sonra zaten sevenlerimiz olacaktır. Umarım her şey yolunda gider, Bizi takip edenleri mutlu etmiş oluruz.”
  • 7

    "HİÇ KORKMUYORUM"

    Diziye yeni katılan ve Seda karakterine hayat verecek olan Müjde Uzman ise şu açıklamayı yaptı: “Çok fazla methini duyduğum diziye dahil edilmeme çok sevindim. Bu dizinin enerjisinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Oyuncuları, konusu, hikayesi ve hatta okuduğum ilk bölümün yazı dili bile çok enerjik geldi bana. Çok mutluyum ve yeni bir karakteri canlandırmanın heyecanı içindeyim. Birlikte çalışmaya alışmış bir ekibe sonradan dahil olmaktan dolayı zorluk yaşamadım. Hiç korkmuyorum, ben zaten rahat biriyim. Hiç sıkıcı bir durumla karşılaşmadım, herkes gayet sıcak ve tatlı. İki gün sonra biz üç senedir çalışıyor gibi oluruz”
  • 8

    23 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

    Kiralık Aşk yeni sezon ilk bölümü 23 Eylül Cuma 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.
  • 9

    KARA SEVDA

    Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda oyuncuları da çekim için bir araya geldi.
  • 10

    "HEYECANLIYIM"

    Dizinin Nihan’ı Neslihan Atagül yeni sezon için heyecanlı olduğunu söyledi.
  • 11

    "ARTIK SİYAH BEYAZ YOK, GRİ VAR"

    24 yaşındaki oyuncu, canlandırdığı karakterde ne gibi değişiklikler olacağını şöyle anlattı: “Nihan çok grisi olmayan, siyah-beyaz bir karakterdi, ama artık grisi olacak. Yeni sezonda Nihan biraz dönüştü diyebilirim.”
  • 12

    "ASIL KARA SEVDA ŞİMDİ BAŞLAYACAK"

    “Bizim için heyecan verici yeni bir sezon ve bir öncekinin üstüne çok fazlasıyla koyabileceğimiz bir sezon" diyen 31 yaşındaki oyuncu, "Çünkü aslında geçen sezon intro ve girişti. Biz aslında fazlasıyla soft bir hikaye yaşadık. Aslında seyirci için öyle değil, ama bizim için öyle. Çünkü değişen bir Kemal'i yeni işliyoruz. asıl Kara Sevda şimdi başlayacak" dedi.
  • 13

    YENİ İZLEYİCİLER BEKLİYOR

    Dizinin Kemal'i Özçivit, dizinin, ikinci sezonla birlikte yeni bir diziymiş gibi yeni izleyiciler kazanacağını düşündüğünü söyledi.
  • 14

    "İŞİ KURALINA GÖRE OYNAYACAK"

    Özçivit şöyle devam etti: “Yeni Kemal'i ben kendi adıma merak ediyorum. Seyircinin hiç beklemediği, bu tarafını tahmin etmediği bir Kemal olacak. Önceden sevecen, anlayışlı ve anlatmaya çalışan bir Kemal vardı. Bu artık değişiyor. Çünkü hayat böyle değil, o da bunu biliyordu ama öyle oynamak istemiyordu. Şimdi işi kuralına göre oynayacak. İş kuralına göre oynanınca daha zevkli oluyor. Genelde diziler öyle seviliyor.”
  • 15

    HAYAT BAZEN TATLIDIR

    Star TV'nin yeni dizisi Hayat Bazen Tatlıdır dizisi yeni sezonda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde ise Birce Akalay, Kanbolat Görken Aslan ve Ufuk Özkan yer alıyor.
  • 16

    ÖĞRENCİLERİN PROBLEMLERİ

    “Geniş Aile” dizisiyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan, senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı, yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın üstlendiği yeni dizisinin konusunu şöyle anlattı: “Okul içindeki öğrencilerin yaşadığı problemler, mutlulukların yanı sıra okul içindeki öğretmenler arasında komik ilişkiler, sürtüşmeler hem güldürecek hem de öğrenciler ve aileleri kendi yaşadıklarını bu dizinin içinde görebilecekler.”
  • 17

    OKUL MÜDÜRÜNÜ OYNAYACAK

    Dizide okul müdürü rolünü üstlenen Özkan, “Bu müdür, okulun kantinine bir şekilde ortak olan bir müdür. Kaşarı yok denilecek kadar ince kestiren, biraz cimri, aynı takım elbiseyi belki bir ay boyunca giyen ama sadece gömleklerin rengini değiştiren bir müdür. Hin, saf ve komik bir müdür. Aynı zamanda okulun bahçesini otopark olarak kullanabilecek kadar tuaf bir adam” şeklinde konuştu.
  • 18

    İZLEYİCİYİ GÜZEL BİR İŞ BEKLİYOR

    Yeni diziye gençlerin yoğun ilgisi olacağını söyleyen Özkan, “Bu işlere çok büyük yatırımlar yapılıyor. Ben karşılığını beklentinin çok üzerinde alacağını düşünüyorum. Her şeyi sahada, dizi yayınlandıktan sonra göreceğiz. Oyuncu olarak ben duamı dürüst diliyorum. Gerisini sevenlerimize bırakıyorum. İnşallah onlar da bizi bırakmazlarsa, bizi severlerse çok güzel bir iş onları bekliyor” dedi. Ben Bilmem Eşim Bilir' isimli programın sunuculuğunu da üstelenen 41 yaşındaki Özkan, 'Geniş Aile' filminin ikincisinin çekildiğini ve yakında sinema seyircisiyle buluşacağını söyledi.
  • 19

    'GENİŞ AİLE 2' GELİYOR

    Star TV’de 'Ben Bilmem Eşim Bilir' isimli programın sunuculuğunu da üstelenen 41 yaşındaki Özkan, 'Geniş Aile' filminin ikincisinin çekildiğini ve yakında sinema seyircisiyle buluşacağını söyledi.

  • 20

    İDEALİST BİR ÖĞRETMENİN DÜNYASI

    Poyraz Karayel' dizisinde canlandırdığı Sefer karakteriyle şöhreti yakalayan Kanbolat Görkem Arslan ise şöyle konuştu: "Dizimiz idealist bir öğretmenin dünyası, onun öğrencileri ve hayatta yaşadığı zorluklara karşı mücadelesini konu alıyor."
  • 21

    İHTİRASLI BİR İŞADAMI

    "Ben de ihtiraslı bir işadamını oynuyorum. Zamanında birtakım sıkıntılardan dolayı karısını kaybetmiş biri. Onun da bir çocuğu var ve çocuğunun öğretmeniyle tanışıyor, aralarında ilk başta plotonik bir aşk başlıyor. Bunun neye dönşeceğini dizi ilerlediğinde hep beraber göreceğiz.”
  • 22

    PARAMPARÇA

    Erkan Petekkaya, Barış Falay, Ebru Özkan ve Mine Tugay'ın başrollerini paylaştığı Paramparça dizisi 19 Eylül'de izleyiciyle buluşacak.
  • 23

    "SÜRPRİZLER VAAT EDİYOR"

    44 yaşındaki oyuncu, ikinci sezonda dahil olduğu 'Paramparça'nın yeni sezonuyla ilgili şunları söyledi: “Paramparça her zaman sürprizler vaat ediyor seyirciye. Benim için de çarpıcı ve çekici olan tarafı buydu. O yüzden geçen sene bu projeye gülerek geldim. Dolayısıyla Paramparça'daki sürprizlerin Harun'da da yansımalarını göreceğiz diye düşünüyorum, öyle umuyorum.”
  • 24

    "GÜLÜMSEMEYE İHTİYACIMIZ VAR"

    “Hepimizin biraz gülümsemeye, biraz kafamızı dağıtmaya ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum” diyen Falay, “Ülke olarak hep birlikte zor günler geçirdik. İşin eğlenceli tarafında olmak, o eğlence sorumluluğunu taşımak gibi geliyor bana. Biraz gülümsetebilirsek, biraz o zor günlerden uzaklaştırabilirsek seyirciyi, iyi olacak diye düşünüyorum” dedi.
  • 25

    MESLEK HAYATINDA İLK

    Dizide Cihan karakterine hayat veren 45 yaşındaki oyuncu Erkan Petekkaya ise “Meslek hayatımında ilk defa üçüncü sezon çekiyorum” dedi.
  • 26

    "ÜÇÜNCÜ SEZONLARDAN KORKARIM"

    Petekkaya, “Üçüncü sezonlardan korkarım, hikaye sıkışır, ilerlemez, kısır döngüye girer, ama Paramparça'da öyle bir şey olmadı. Benim okuduğum kadarıyla senaryo çok hızlı ve güzel gelişiyor. Dilerim çok güzel olur. Üçüncü sezonu çekmenin ne kadar dezavantajları varsa avantajları da var. Çünkü artık role çok alışmış oluyorsunuz. Oyuncu arkadaşlarımıza çok alışmış oluyoruz. Ekip aynı şekilde alışıyor. Dolayısıyla artık birbirimizin kaşından, gözünden anlıyoruz. Böyle çalışmak da daha zevkli tabii” şeklinde konuştu.
  • 27

    YÜKSEK SOSYETE

    Bir yaz dizisi olarak başlayan Yüksek Sosyete ise yeni sezonda da devam edecek. Dizinin başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü başarının sırrını ntv.com.tr'ye anlattı.
  • 28

    "DOĞRU ENERJİYİ YAKALADIK"

    Ergüçlü, “Bunu çok ciddi bir ekip çalışmasına bağlıyorum. Doğru persfektiflerin bir arada olduğunu düşünüyorum. Senaryo, reji, oyuncular, her anlamda ekipçe doğru enerjiyi yakaladık.”dedi.
  • 29

    "ÇOK MUTLUYUM"

    Yeni sezon öncesi çok mutlu olduğunu söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, bunu mutlu olduğu bir işin içinde yer almasına bağladı. Ergüçlü şöyle devam etti: “Gayet keyifli bir yerde çalışıyorum. İşe mutlu gidiyorum. Çok beğenilen ve takip edilen bir proje haline gelen Yüksek Sosyete’nin yeni sezonu için heyecanlanlıyım. Umarım iyi bir sezon olur"
  • 30

    CESUR VE GÜZEL

    Star TV'nin merakla beklenen bir diğer yeni dizisi ise başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Cesur ve güzel. İkiki tanıtım çekimleri için ilk kez bir araya geldi.

    Senaristliğini Ece Yörenç'in üstlendiği dizinin ekim ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

  • 31

    Sürprizlere hazır olun

    Star TV tanıtım filmi yayınlandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız