Yılın magazin olayları (2017'ye damga vurdular)

Birçok magazin olayı 2017 yılına damga vurdu. İşte Adriana Lima-Metin Hara'dan Beyonce'a, Deniz Seki'den Harvey Weinstein'e yılın magazin olayları...

Haberler ntv.com.tr 31.12.2017 - 08:23

  • 1

    SELFIE İDDİASI VE SEKS KASETİ YORUMU

    Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'un 2001 yılında o dönemki sevgilisi Rick Salomon ile görüntülerinin yer aldığı seks kaseti One Night In Paris (Paris'te Bir Gece) sözleriyle satışa çıkarılmıştı. O kasetin hayatındaki en büyük pişmanlığı olduğunu belirten 36 yaşındaki Hilton, kasetin satışının da rızası dahilinde olmadığını yineledi. Paris Hilton, seks kasetinin ona kraliyet üyesi gibi muamele edilmesi şansını yitirmesine yol açtığını açıkladı.

    Paris Hilton yılın son aylarında ise son yıllarda özellikle sosyal medyada oldukça popüler hale gelen selfie'yi kendisinin icat ettiğini iddia etti. Paris Hilton bu iddiasını desteklemek için 11 yıl önce pop şarkıcısı Britney Spears ile çektiği selfie'yi bir kez daha paylaştı.

  • 2

    TACI GERİ ALINDI

    Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasında birinci seçilen Itır Esen, tacını kaybetti. Esen'in tacının Twitter'dan yaptığı paylaşımlar nedeniyle geri alındığı açıklandı. 18 yaşındaki yaptığı Esen, ilk açıklamasında, "Uygunsuz görünümlü bir paylaşımım nedeniyle sosyal medya üzerinden kötü yorumlar aldım. Kısa sürede büyük kitleye ulaşarak beni çok üzen şeyler söylendi. Bu durumun üstüne Miss Turkey Kurulu tacımı elimden aldı" dedi. 
  • 3

    BEYONCE'NİN İKİZLERİ DÜNYAYA GELDİ

    Beyonce ve Jay-Z çiftinin Sir Carter ve Rumi adını verdikleri ikiz bebekleri dünyaya geldi. Beyonce doğumdan bir ay sonra çocuklarının fotoğrafını yayınladı.
  • 4

    ADRIANA LIMA-METİN HARA İLİŞKİSİ

    Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima, yazar Metin Hara ile Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'a gelmiş ve ikili Milas-Bodrum Havalimanı'ndan el ele çıkmıştı. Adriana Lima'yla ilişkisi hakkında basın açıklamasında bulunan Metin Hara, "Birbirimize karşı bir şeyler hissediğimizin farkına vardık" demişti. İkili sonraları ise dudak dudağa da görüntülendi.

    Ancak daha sonra Lima, Metin Hara'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Lima, yaptığı paylaşımda ise "Seni sahiplenecek biriyle beraber ol" mesajı verdi. Bu gelişmeler ayrılık iddialarını gündeme getirdi.
  • 5

    HAKAN YILMAZ'A DARP

    Oyuncu Hakan Yılmaz, Etiler'de bir mekanda yeni yaşını kutladı ama gece zehir oldu. 48 yaşındaki oyuncu ve eşi Elif Yılmaz yanlarına gelip 'Beni tanıdın mı?' diyen bir kişi ve arkadaşları tarafından darp edildi.
  • 6

    TACİZ SKANDALI

    ABD’li Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein’in sinema dünyasının birçok ünlü kadınını taciz ettiği iddia edildi. Gwyneth Paltrow ve Angelina Jolie gibi Hollywood'un başarılı ve yetenekli oyuncuları kariyerlerinin mahvolma korkusu yüzünden duruma ses çıkaramadıklarını belirtti. Olayın ardından birçok ünlü isimden taciz itirafları geldi.
  • 7

    DENİZ SEKİ TAHLİYE

    “Uyuşturucu davasında” hüküm giyen pop şarkıcısı Deniz Seki, 2014'te girdiği Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden tahliye oldu. Elinde beyaz güvercinle çıkan Seki, "Çok zorlu bir yolculuktu" dedi.
  • 8

    GAZETECİYE ÇARPTI

    Justin Bieber kendisini takip eden magazin gazetecilerinden birine kamyonetiyle çarptı. Etrafını saran onlarca gazetecinin uyarıları üzerine aracını durdurup çarptığı gazeteciye yardım etmeye çalışan Bieber, daha sonra olayın yaşandığı yere gelen polislere ifade verdi.

  • 9

    ALDATMA İDDİASI

    Murat Boz, yakın arkadaşı Eser Yenenler ile birlikte moda programıyla adını duyuran Nihal-Bahar Candan kardeşlerle aynı eve girerken görüntülenmişti. Bu görüntüler üzerine Boz'un sevgilisi Aslı Enver'e ihanet ettiği iddia edilmişti. Olay sonrası ayrılan ikili kısa süre sonra barıştı. 
  • 10

    ARKADAŞLARINA 1’ER MİLYON DOLAR

    Yönetmen ve oyuncu George Clooney, üne kavuştuğunda arkadaşlarına sırtını dönmedi. Adını her yaştan insanın bildiği yıldızın en yakın arkadaşı Rande Gerber, Clooney'in yemeğe davet ettiği 14 arkadaşına özel tasarım çantalar içinde 1'er milyon dolar hediye ettiğini ve bu paranı vergisini de ödediğini açıkladı.
  • 11

    RONALDO 4. KEZ BABA OLDU

    Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ve İspanyol sevgilisi Georgina Rodriguez bir kız çocuk sahibi oldu. Dördüncü kez baba olan Ronaldo, sevincini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü futbolcu, kendisi, sevgilisi, büyük oğlu Cristiano Ronaldo Jr. ve yeni doğan kızının içinde olduğu bir fotoğrafı; “Alana Martina yeni doğdu! Georgina ve Alana çok iyi durumda! Hepimiz çok mutluyuz!” notuyla yayınladı.
  • 12

    YEĞEN İLE ALDATMA SKANDALI

    Hande Bermek ile 2003 senesinde hayatını birleştiren Murat Başoğlu'nun Bodrum'da evli yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile çekilen samimi görüntüleri gündeme damga vurmuştu.
  • 13

    JOHNNY DEPP İFLAS

    Karayip Korsanları'nın Jack Sparrow'u, Johnny Depp'in müsrifliği yüzünden iflasın eşiğinde olduğu ileri sürüldü. 400 milyon dolardan fazla serveti olduğu tahmin edilen Depp'in finans işlerini yürüten ve borçlarından ötürü yıldıza dava açan Management Group'un mahkemeye sunduğu belgelerde, Hollywood yıldızının harcamalarından örnekler verdi. 53 yaşındaki aktörün kalem kalem belgelenen aylık harcamalarının 2 milyon doları (yaklaşık 8 milyon Türk Lirası) bulduğu açıklandı.
  • 14

    BAĞIŞIKLI ÇÖKMESİ

    Zayıf kalmak isteyen İrem Derici'nin uzun zamandır sağlıklı beslenmediği spor ve diyet yaptığı öne sürülmüştü. Halsizlik, yorgunluk ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Derici bir süre yoğun bakımda kaldı.
  • 15

    SUPER BOWL'A LADY GAGA DAMGASI

    Dünyaca ünlü pop yıldızı Lady Gaga, Amerikan futbolu ligi NFL'in final müsabakası olan Super Bowl'un merak ve heyecanla beklenen devre arası gösterisine damga vurdu.
  • 16

    DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERE SERVİS

    Saltbae hareketiyle tüm dünyada tanınan Nusret Gökçe restoranlarında başta Leonardo DiCaprio olmak üzere birçok ismi ağırladı. 
  • 17

    VATAN ŞAŞMAZ CİNAYETİ

    Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker daha sonra intihar etti.
  • 18

    SETTE YARALANDI

    Dünyaca ünlü aktör Tom Cruise, 'Görevimiz Tehlike'nin çekimlerinde yaralandı. Paramount Pictures’ın sözcüsünün yaptığı açıklamada, Cruise’un tehlikeli sahneleri çekerken bileğini kırdığı ve bu nedenle çekimlere ara verildiği duyuruldu.
  • 19
    Sanatçı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural'ın aşkı gündemi uzun süre meşgul etti. Sosyal medyadan romantik paylaşımlarda bulunan ikili birçok kez birlikte görüntülendi. 
  • 20

    BÖBREK NAKLİ OLDU (LUPUS HASTALIĞI)

    Kanadalı müzisyen The Weeknd ile ayrılmasının ardından eski sevgilisi Justin Bieber ile yeniden barışan Selena Gomez'in Lupus hastalığı nedeniyle The Revival adını verdiği dünya turnesini iptal edip ortadan kaybolmasının nedeni ortaya çıktı. 126 milyon takipçi ile Instagram'ın kraliçesi olarak anılan Gomez, bu süreçte böbrek nakli olduğunu açıkladı.
  • 21

    BİSEKSÜELLİK İTİRAFI

    Ünlü yazar Elif Şafak, New York'taki TED Talks konuşmasında biseksüel olduğunu açıkladı. 
  • 22

    EN ÇOK O KAZANIYOR

    ABD'li iş dünyası ve ekonomi dergisi Forbes, son 1 yılda dünyada en çok gelir elde eden ünlülerin isimlerini açıkladı. Forbes listesinin zirvesinde "Diddy" lakaplı Amerikalı sanatçı Sean Combs yer aldı.
  • 23

    İTALYAN GÜZELİNE SALDIRI

    Bacağından ve kalçasından yaralanan eski İtalya güzeli Gessica Notaro, eski erkek arkadaşı tarafından asitli saldırıya uğradığını iddia etti.
  • 24

    İLK 10'A GİRDİ

    Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı 'Sen Olsan Bari' YouTube’da bir günde yaklaşık 6 milyondan fazla izlenerek başarıya imza attı.
  • 25

    HASTALIK AÇIKLAMASI

    'Shameless'ın Türkiye uyarlaması 'Bizim Hikaye'nin başrol oyuncusu Hazal Kaya, "Ben hastalığım için zayıfladım, kimse 'Amma kilo aldın' dedi diye değil. Şeker hastası olduğum ortaya çıktı. Hastalık yüzünden hayatım çok zorlaştı" dedi.
  • 26

    CİZRELİ MEHMET İLE ANNE MARIE DÜETİ

    Hiç tanımadığınız insanlarla karaoke yapmanızı sağlayan bir uygulama sayesinde ünlü şarkıcı Anne MariE ile uygulama üzerinden düet yapan Mehmet Ali Şulan bir anda ünlü oldu. Olay sosyal medyada çok konuşuldu ve bu durum Anne Marie’nin kulağına kadar gitti. Bir konser için İstanbul’a gelen şarkıcı Cizreli Mehmet’i konserine davet etti ve beraber sahneye çıkıp o efsane düeti gerçekleştirdiler.
  • 27

    DÜNYAEVİNE GİRDİLER

    2017 yılında Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı, Burak Özçivit-Fahriye Evcen ve Rüzgar Erkoçlar gibi isimler başta olmak üzere birçok ünlü isim evlendi. 
  • 28

    ARAMIZDAN AYRILDILAR

    Harun Kolçak ve Halit Akçatepe başta olmak üzere birçok ünlü isim aramızdan ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız