Ziynet Sali'den Aleyna Tilki açıklaması

Şarkıcı Ziynet Sali, Sibel Can’ın Aleyna Tilki’ye 'yaşını büyütsün' önerisini saçma bulduğunu söyledi.

Haberler İHA 29.10.2016 - 13:27

  • 1

    TARTIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

    Edirne Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 29 Ekim cumhuriyet bayramı halk konseri için Edirne’ye gelen Ziynet Sali, konser öncesi konakladığı otelde açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısı ile Youtube’da yüz milyonu aşkın izlenerek rekor kıran 16 yaşındaki Aleyna Tilki’nin yaşı ile ilgili çıkan tartışmaları değerlendirdi.
  • 2

    "MÜZİĞİN YAŞI OLMAZ"

    Ziynet Sali, “Valla müziğin yaşı da olmaz, başı da olmaz dini, dili, ırkı da olmaz. Ama Aleyna’nın müziği ile ilgili sorun söz konusu değil zaten" dedi.
  • 3

    "BÜYÜK BİR BAŞARI VAR"

    Sali, "Aleyna’nın sahneye çıktığı ortamlarla ilgili, çalışıyor pozisyonu durumuyla ilgili sorunlar var. O yüzden müziğine hiçbir şey demiyorum. Dijital ortamda büyük bir başarı var” ifadelerini kullandı.
  • 4

    "NE GEREK VAR CANIM"


    Ünlü şarkıcı, Sibel Can’ın Aleyna Tilki’nin yaşını büyütebileceği ile ilgili önerileri de yorumlayarak, “Hiç duymadım ama ne gerek var canım. Yani ne saçma yani, niye büyütsün yani o kadar mı şey. Allah yollarını açık etsin herkesin” dedi.
  • 5

    "YENİ ŞARKI GELİYOR"

    Ünlü popçu Sali, ENBE Orkestrası ile birlikte hazırladıkları özel bir aşk şarkısını sevenlerine kavuşturma hazırlıkları içerisinde olduklarını anlatarak, “Yeni bir şarkı geliyor. Çok tatlı bir şarkı, aşkı anlatan ama pozitif aşkı anlatan, ENBE Orkestrası ile yapacağımız ortak bir şarkı olacak. Onun dışında yine Zeki Güner’den bir beste var. Valla benim hayatımdaki müzik ve şarkı akışı çok hızlı geliştiği için her an her şey olabilir” diye konuştu.
  • 6

    10. YIL MARŞI İLE MEST ETTİ

    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından çiçeklerle karşılanan Ziynet Sali, konser alanını dolduran binlerce Edirneli ile ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak, coşkuyla 10. Yıl Marşı’nı söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız