Hollandalı senfonik metal grubu Epica Türkiye'ye geliyor

Hollandalı senfonik metal grubu Epica, 9 Haziran'da İstanbul KüçükÇiftlik Bahçe’de konser verecek.

Haberler 25.05.2022 - 11:41

Hollandalı senfonik metal grubu Epica, İstanbul KüçükÇiftlik Bahçe’de, 9 Haziran'da metal fırtınası estirmeye geliyor. Epica, yeni albümü Omega’nın lansmanı kapsamında İstanbul’daki konserini URU ve Epifoni ortak organizasyonuyla gerçekleştirecek.

Bundan altı yıl önce KüçükÇiftlik Park’ta hafızalardan silinmeyen bir konsere imza atan Epica, yeni konserinde metal tutkunlarına görkemli bir gece yaşatacak.

2003 yılında gitarist ve vokalist Mark Jansen'ın After Forever adlı gruptan ayrılmasının ardından kurulan Epica, ilk albümü The Phantom Agony ile güçlü bir çıkış yakalayarak kısa sürede ününü Hollanda dışında da duyurdu. Epica, 2009 yılındaki Desing Your Universe albümü ile tüm dünya çapında zirveyi yakaladı.

Bugün Simone Simons'un eşsiz vokalleriyle büyük beğeni toplamaya devam eden Epica, metal ve orkestrayı, koroyu ve oryantal enstrümanları bir araya getiren şarkıları ve iddialı sahne performanslarıyla dikkat çekiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız