Selena Gomez 80’lerin sevilen filmi ‘Working Girl'ü yeniden uyarlıyor

Hem şarkıcı hem de oyuncu kimliğiyle öne çıkan Selena Gomez,  80’lerin kült yapımı ‘Working Girl'ün yapımcılığını üstlendi.

Haberler ntv.com.tr 09.08.2022 - 07:33 Son Güncelleme : 09.08.2022 - 07:34

Oyuncu, şarkıcı ve yapımcı Selena Gomez’in yeni projesi belli oldu. Gomez, 80’lerin kült filmi ‘Working Girl’ün yeni versiyonunun yapımcı koltuğunda yer alacak. 

Şu sıralar ‘Only Murders in the Building’ dizisindeki performansıyla adında sıkça söz ettiren yıldız, daha önce '13 Reasons Why' adlı dizide de yapımcı olarak yer almıştı.

Variety'e göre Gomez'in prodüksiyon için son görüşmelerde bulunduğu ve senaryosunu Ilana Pena'nın kaleme alacağı biliniyor. Oyuncunun filmde rol alıp almayacağı ise henüz belli değil.

OSCAR'DA 6 ADAYLIK KAZANDI

Başrollerinde Melanie Griffith, Harrison Ford, Sigourney Weaver ve Joan Cusack gibi isimlerin yer aldığı 1988 yapımı ‘Working Girl’ Oscar ödüllerinde birden fazla dalda adaylık kazanmıştı. Gişede 100 bin dolardan fazla hasılat yapan film, Wall Street’te zirveye çıkmaya çalışan genç bir kadını konu alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız