Citroen yeni konseptlerinden ikisini üretime geçirmek için çalışıyor

Bunlar muhtemelen DS9 diye adlandırılacak olan lüks sedan konsepti Metropolis ve Survolt spor otomobil.

Haberler 23.07.2010 - 13:20

Citroen’in mevcut C6 ile Avrupa’daki üst sınıf salon otomobili pazarından pay kapma girişimi başarılı olamadı, ama PSA’nın tasarım bölümü başkanı Jean-Pierre Ploue verdiği bir röportajda, Citroen’in azimle devam etmesi gerektiğini ve Metropolis’in yelpazenin en üstünde bir DS modeli olarak otomobil galerine geldiği takdirde bunu yapabilecek bir model olduğunu söyledi.

Citroen Metropolis Konsept
“Audi, Mercedes ve BMW gibi markaların Citroen’in özdeşleştiği alan olan süper mini kategorisine adım atmalarına seyirci kalamayız, biz de karşı koyacak ve onların alanına gireceğiz,” dedi ve ekledi "Şu anda Avrupa'da lüks otomobiller satmak kolay değil, ama ben Citroen’in pazara sunacak daha çok otomobili olduğuna inanıyorum".

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız