Yeni Sportronic şanzımanlı ve 200 bg’lik turbo motorlu Lancia Delta Türkiye’de

“En Hızlı Lancia Delta” unvanına sahip Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic'in anahtar teslim satış fiyatı 35.950 Euro.

Haberler 10.08.2010 - 14:39

200 bg’lik turbo motoru ve otomatik 6 vitesli şanzımanıyla ön plana çıkan Lancia Delta’nın en performanslı versiyonu, 17 inçlik alaşım jantlardan çift bölgeli otomatik klimaya, ESP ve 6 havayastığından Hill Holder’a kadar güçlü standart donanıma sahip.

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia Türkiye, sene başından bu yana 200 adet civarında satan Delta modelinin “en hızlı” unvanına sahip versiyonunu, 2011 model yılı ile birlikte satışa sundu.

Lancia Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic'in standart donanımını; EBD destekli ABS, ESP, ASR, HBA (Panik fren destek sistemi) ve TTC (tork transfer kontrolü) gibi sistemlerin yanı sıra 6 havayastığı, Blue&Me Paketi, arka park sensörü, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3’lü radyo-CD çalar, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, sportif direksiyon simidi ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 17 inçlik hafif alaşımlı jantlar oluşturuyor.

Direksiyon üzerinden kumanda edilebilen tamamen yeni şanzımanla kombine edilen 1.8 litrelik turbo motor, 200 bg güç ve 320 Nm tork üretiyor. Azami hızı 230 km/s olan Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic, 0-100 km/s hızlanmasını 7,4 saniyede tamamlayabiliyor. Aracın ortalama benzin tüketimi 100 km’de 7,8 litre.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız