İzmir'de kuş gribi karantinası

Menderes ilçesinde geçen hafta telef olan 4 tavukta kuş gribi virüsü tespit edilmesinin ardından mahalle karantinaya alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 17.05.2015 - 16:16

İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Güldal, Gümüldür Fevziçakmak Mahallesi'nde bulunan evin bahçesindeki 4 tavuğun geçen hafta telef olduğunu, sahibinin şüphelenmesi üzerine inceleme yapıldığını söyledi.

Tavuklarda kuş gribi virüsü olduğunun belirlenmesi üzerine mahallenin karantinaya alındığını kaydeden Güldal, bölgede 700 civarında tavuğun itlaf edileceğini anlattı.

Güldal, virüsün evin bahçesindeki tavuklarda görüldüğünü, entegre tesiste herhangi bir bulguya rastlanmadığını vurgulayarak, gerekli tedbirleri aldıklarını ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız