Omurilik felçlileri ulaşım engelini aşıyor

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin üretim atölyelerindeki çalışanların ulaşımlarını sağlayabilmek için Karaköy Rotary Kulübü, tam donanımlı bir engelli aracı bağışında bulundu.

Haberler 26.04.2012 - 17:11

Engelli çalışanların ulaşımlarına kolaylık sağlayacak olan aracın teslim töreninde konuşan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Genel Başkanı Ramazan Baş, “Ulaşım bizim önümüzdeki en büyük engel. Bu engeli aşabildiğimizde çalışabiliyor, eğitim olanaklarından faydalanabiliyor ve sosyalleşebiliyoruz. Rotary ailesi bize hep destek oldu, pek çok projemizde bizimle birlikteler. Daha önce Ulus Rotary tarafından kurulan bir grafik atölyemiz var ve bu araç öyle bir zamanda geldi ki orada çalışacak arkadaşlarımızın ulaşım sorununu çözecek. Bu yeni destekleriyle bize büyük bir imkan sağlayan Rotary’e destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

UR 2420. Bölge Dönem Guvernörü Fatih Saraçoğlu ise, “Dünyada açlık, yoksulluk gibi pek çok konuda toplumun ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye çalışıyoruz. Bu proje de önem verdiğimiz bir proje. Araç, dernek üyelerinin özellikle ulaşım imkanlarının iyileştirilmesine katkıda bulunacaktır diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız