5 saatlik Black Mirror: Bandersnatch filmine geri sayım

Netflix’in yeni geliştirdiği “Kendi maceranı kendin seç” özelliğini taşıyacak olan Black Mirror’ın 5. Sezon ilk bölümü 5 saatlik bir film olarak tasarlandı. Black Mirror: Bandersnatch filmi 28 Aralık’ta gösterilecek.

Haberler 25.12.2018 - 17:36

Black Mirror’ın 5. sezonu beklenirken, ilk bölümün adının Black Mirror: Bandersnatch olacağı öğrenildi. 5 saatlik bir film olarak hazırlanan Black Mirror: Bandersnatch 28 Aralık’ta prömiyer yapacak.

Black Mirror: Bandersnatch, fantastik bir romanı oyuna dönüştüren genç bir programcının maceralarını ele alacak. Filmin başrolünde Fionn Whitehead, yönetmen koltuğunda ise David Slade yer alıyor.
312 dakika uzunluğundaki film, interaktif bir yapıda olacak ve Netflix’in yeni geliştirdiği “Kendi maceranı kendin seç” özelliği kapsamında hikaye izleyicinin seçimlerine göre ilerleyecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız