ABD'li şarkıcı Della Miles ve ÇDSO aynı sahneyi paylaştı

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), yaz konserleri kapsamında ABD'li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Della Miles ile aynı sahneyi paylaştı. Seyircileri Türkçe selamlayıp, Türkçe şarkılar da seslendiren Miles, büyük beğeni topladı.

Haberler 10.07.2021 - 09:10

Corona virüs nedeniyle kış konserlerini yaza taşıyan Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Mimar Sinan Açık Hava Amfi Tiyatro'da gerçekleşen konserde daha önce Michael Jackson ve Whitney Houston'ın vokalistliği yapan ünlü şarkıcı ve söz yazarı Della Miles ile sahneye çıktı.

Şefliğini Eray İnal'ın yaptığı konserde sahneye çıkan Della Miles, seyircileri Türkçe 'Hoş geldiniz' diyerek selamladı. Son dönem popüler şarkıları senfoni ile harmanlayarak seslendiren Miles, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Ayrıca, Türkçe şarkıları da senfoni ile yorumlayan ABD'li şarkıcı, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Kazara Aşk 4. yeni bölüm fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız