Bollywood'un ünlü ismi John Abraham Türkiye'de

Türkiye'ye gelen ünlü Hint oyuncu John Abraham, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Haberler 07.11.2017 - 10:49 Son Güncelleme : 07.11.2017 - 10:54

AAMIR KHAN BÖYLE KARŞILANMIŞTI

Ziyarette yaptığı konuşmada, sahibi olduğu futbol takımının Antalya'da kampta olması nedeniyle kentte bulunduğunu anlatan John Abraham, daha önce de film çekimi için Antalya'ya geldiğini ve kente hayran kaldığını söyledi.

Hindistan Film Prodüksiyon Merkezi'nin (Bollywood) Türkiye'ye olan ilgisine dikkati çeken Abraham, "Geçen yıl Antalya'da bir ay boyunca bir film çektim ve Antalya'ya aşık oldum. Antalya'nın Hindistan'daki tanıtım yüzü olmak istiyorum. Spor ve kültür anlamında Antalya'yı orada, Hindistan'ı burada temsil etmek isterim. Ben bu konularda üzerime düşeni yapmaya hazırım. Özellikle Hindistan futbol takımlarının Antalya'yı tercih etmesi noktasında ben de elimden geleni yapacağım. Kamp turizmini canlandırabiliriz" diye konuştu.
Abraham'ın sahibi olduğu Guwahati takımında bir dönem Türkiye'de forma giyen Didier Zokora'da yer alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız