Erdal Beşikçioğlu 
dakikalarca ayakta alkışlandı

Erdal Beşikçioğlu’nun hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstlendiği ‘Tüy Kalemler-Quills’ adlı oyunun galası önceki akşam Uniq İstanbul’da gerçekleşti.

Haberler 06.11.2016 - 14:48

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Doug Wright’ın kitabından tiyatroya uyarladığı oyundaki performansıyla ayakta alkışlanan Beşikçioğlu’nu meslektaşları yalnız bırakmadı. Yoğun katılımın olduğu gecede Gökçe Bahadır, Hazar Ergüçlü, Teoman, Aslı Tandoğan-Cahit Tan Yeşilada, Özge Özpirinçci-Burak Yamantürk de vardı.

"UNUTTUĞUM HEYECANLAR GERİ GELDİ"

Oyun sonrası gazetecilerle sohbet eden 46 yaşındaki sanatçı, “Bu zor zamanlarda hâlâ tiyatro yapıyoruz ve büyük mutluluk duyuyoruz. Sekiz yıl sonra yeni bir oyunla sahneye çıktım. Unuttuğum heyecanların geri gelmesi, şahane bir deneyim oldu” şeklinde konuştu. Oyun, edebiyatın en aykırı isimlerinden kabul edilen, sadizmin kurucusu Marquis de Sade’ın Charenton Akıl Hastanesi’nde geçirdiği son günleri anlatıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız