Ebru Cündübeyoğlu masal okudu

İş Sanat'ta Çocuklar İçin Müzikli Masallar etkinliğinin bu ayki konuk anlatıcısı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu oldu.

Haberler 24.01.2017 - 13:10

Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte çocuklar için pek çok yerde müzikten tiyatroya, atölye çalışmasından konsere eğlenceli etkinlikler yapılıyor. Bunlardan biri de Türkiye'nin ilk ve tek ulusal çocuk senfoni orkestrası Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası'nın (DÇSO) konseriydi.

Orkestra büyük ilgi gören "Mozart'ın Sihirli Dünyası" gösterisini, Volkswagen Arena'da sahneledi. Biletleri günler öncesinde tükenen gösteriyi yaklaşık 3 bin kişi izlerken, çocuklar klasik müzikle keyifli bir 90 dakika yaşadı.

'Mozart'ın Sihirli Dünyası' - Video

Aynı saatlerde bir diğer etkinlik de İş Sanat'ta başladı. "İş Sanat'ta Çocuklar İçin Müzikli Masallar" etkinliğinin bu ayki konuk anlatıcısı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu oldu. Minik izleyiciler, Tavşanla Kaplumbağa, Savanların Gözcüsü ve İki Kız Kardeş masallarının yeni uyarlamasını; eğlenceli danslar ve neşeli şarkılar eşliğinde takip ettiler.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız