Selda Bağcan Burning Man’de sahne alacak

Sanatçı Selda Bağcan dünyaca ünlü Burning Man 2018’de sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Haberler 19.12.2017 - 16:08 Son Güncelleme : 20.12.2017 - 14:16

Selda Bağcan, Nevada’daki çölde 31 yıldır düzenlenen, bu sene 26 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde yapılacak Burning Man 2018’de sahne alacak.

Habertürk'ün yazarı İpek Durkal'ın haberine göre Selda Bağcan, ABD’nin Nevada Eyaleti’ndeki Black Rock Çölü’nde 31 yıldır düzenlenen ve dünyanın her yerinden 70 bine yakın müzikseveri ağırlayan Burning Man 2018’e davet edildi.

Dünyanın en çılgın festivali olarak bilinen etkinlikte geçen yıl ‘Sivas Ellerinde Sazım Çalınır’ türküsü çalınan sanatçı bu kez çölde sahneye çıkıp şarkılarını canlı canlı seslendirecek.

MABEL MATİZ'LE 'YUH YUH'

Öte yandan Aşık Mahzuni Şerif’in anısına oluşturulan "Mahzuni’ye Saygı" albümünde Bağcan ve Mabel Matiz, ünlü halk ozanının yıllardır eskimeyen 'Yuh Yuh' şarkısını birlikte seslendirdi. Albüm müzikseverlerle geçtiğimiz günlerde buluştu. 

ADAY OLMUŞTU (VİDEO) - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız