Teoman'dan hayranlarına iki müjde

Rock müziğin sevilen isimlerinden Teoman, önceki gün İstinyePark AVM’de objektiflere takıldı. Teoman hayranlarına iki müjdeli haber verdi.

Haberler 09.11.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 09.11.2017 - 10:12

Öğle saatlerinde geldiği İstinyePark AVM’de alışveriş yaparken görüntülenen Teoman, hayranlarını sevindirecek açıklamalarda bulundu.

1 ALBÜM 1 KİTAP

‘Koyu Antoloji’ adını vereceği ve sevilen şarkılarını yeniden seslendireceği bir albüm çalışması olduğunu belirten 49 yaşındaki müzisyen, "26 şarkıdan oluşan yeni albüm çalışması alışılmışlığın dışında daha bir damar ve daha bir ağır olacak. Aralık ayının ilk haftası piyasaya çıkarmayı düşünüyoruz. Bir de Kitap yazdım. Hayatıma dokunan güzel insanlardan bahsettiğim, anılarımdan oluşan bir kitap oldu. Önümüzdeki mart ayı gibi Hep Kitap’dan çıkacak. Adı da sürpriz olsun şimdilik" dedi.
MÜLTECİLERE VURGU YAPTI  - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız