Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su Elijah Wood: Kitapları hala okumadım

Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) film serisinin yıldızı Elijah Wood üçlemenin uyarlandığı J.R.R. Tolkien’in kitaplarını hala tam olarak okumadığını söyledi.

Haberler 28.12.2021 - 14:56

Bu sene 20. yılını kutlayan Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) üçleme için Esquire’a röportaj veren Elijah Wood, kitaplar yoğun ve güzel olsa da bitiremediğini itiraf etti.

"OKUMAK ZOR GELDİ"

40 yaşındaki oyuncu "Kitap yoğun; ayrıntılı, harika, edebi ve güzel ama ağır. Karakterim üzerinde yaptığım tüm çalışmalarla birlikte kitabı okumak zor gelmişti. Odağımı, senaryolarda yazıldığı gibi karakterin dünyasında yaşamaya ve sürece güvenmeye çevirdim" dedi.

Wood "Kitapları 20 yıl sonra hala okumadım. Okumamış olmam saçma. Çok aptalca. Diğer herkes okudu" diye konuştu.Yüzüklerin Efendisi kitap serisi toplamda 1100 sayfa civarında.

Serinin ilk filmi Yüzük Kardeşliği (Fellowship of the Ring), Aralık 2001’de izleyicilerle buluşmuştu. Wood seride güç yüzüğünü yok eden Frodo Baggins'i canlandırmıştı.

The Bat and The Cat fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız